Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (22)

plagát

Amadeus (1984) 

W.A.M. bol genius a jeho hudba bolo to jedine co tomuto filmu dodalo strukturu a taktiez to jedine co ma pri TV udrzalo az do konca (directors cut). Nakolko historicke fakty su v tomto "zivotopisnom" snimku povacsinou bludy nemozem alebo skor nechcem hodnotit vyssie.

plagát

Dotyk smrti (1999) 

Napriek tomu ze sa tam vkuse nieco dialo ukrutne som sa nudil. Paru zabavnych scen ale inac nic pre mna. Velmi zaujimavy casting. "Dont make me take off my sunglasses"

plagát

Hon (2012) 

Posledny vystrel ma zasiahol...doslova. 5*

plagát

Bezstarostná jazda (1969) 

Prva polovica nuda...druha ma nieco do seba a najmä po prichode Jacka Nicholsona. Celkovo je to vsak priemer.

plagát

127 hodín (2010) 

Po dlhej dobe film, ktoremu davam plne hodnotenie. Vynikajuca "one man show" drama v podani James F., ktora ani nachvilu nenudila. Skvely soundtrack..Aron uzivajuc si weekend, v sluchatkach oblubena hudba a zrazu ticho (127 hours).."This is insane".

plagát

Sopranovci (1999) (seriál) 

Jeden z TOP serialov, nezabudnutelny James Gandolfini (RIP) - Masterpiece/// What's that smell? Did you guys go to a sushi bar? The fuck's he talkin' about? I thought you were a baccalà man, Uncle Jun. What are you doin' eatin' sushi? You fuckin' run off at the mouth, you know that? South of the border, down Mexico Way =DDDD

plagát

Gangstri (2010) 

Ako tu uz bolo spomenute je to taky akcnejsi, lacnejsi odvar z Heat. Pozriet sa to da ale urcite nie viac ako 1-krat. Kamera aliaz shaker mi uz miestami dost liezla na nervy..

plagát

Divoký Django (2012) 

uz teraz cakam na dalsi quentinov pocin...doslova radost ist do kina 5*

plagát

MasterChef (2012) (relácia) 

Reality show o vareni BEZ VARENIA !!!