Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (7)

plagát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Ja chápem o co Marvelu ide, ale nepáči sa mi to. Tento nápad zabil to, čím bol nový spiderman výnimočný a aký veľký potenciál mal. Stále tak platí, že od Infinity war ma Marvel nedvihol z kresla. Okrem seriálu Loki, ten bol dobrý.

plagát

Rýchlo a zbesilo 7 (2015) 

toto isto nebola len akčná rutina... Neviem čo niektorí čakali od toho filmu, ale podľa mňa mal všetko

plagát

Päťdesiat odtieňov sivej (2015) 

film totálne uráža ženskú inteligenciu... hviezdičku dávam len kvôli Dakote, ktorá hrala tú sprostaňu celkom dobre...

plagát

RocknRolla (2008) 

Jednoducho zbožňujem takýto žáner, škoda, že sa takých filmov točí čoraz menej. Skvelý herci a aj štandardne dobré výkony... Vyzdvihujem to, ako sa vie Tom Hardy zmeniť

plagát

Osvietenie (1980) 

Po prečítaní knihy som si pustil aj tento film, ktorý ma od začiatku ako sa ten zelený chrobák ťahal hore kopcom až ku Výhliadkovému hotelu nadchýnal. Film sa držal knihy, ktorá je úžasná až na niektoré vychytané pasáže, ktoré boli nahradené inými strašidelnými hororovými motívmi. Jedinú chybu, ktorú vytýkam tomuto filmu je, že vytvoria postavu Hallorana, ktorý sa tam trepe 2 hodiny z Floridy a nakoniec proste umrie, len tak...

plagát

John Wick (2014) 

e to síce typický americký film, ale s tým rozdielom, že tam nechýba nič. Pre mňa najlepší akčný film roku 2014. Už od začiatku ako hlavný rusky šef telefonoval s automechanikom a tem mu oznámil čo jeho podarený synátor spravil... Ten pohľad a to "ou" ma neskutočne pobavilo v kine. O tom ako ich John vykosil, ako keby podstúpil výcvik Agenta Bourna nebudem radšej hovoriť, to nech si divák vychutná radšej sám.

plagát

Godzilla (2014) odpad!

Po tom, čo som videl Godzillu, pri ktorej som 3x zaspal, pretože po zaujímavom úvode tu skákali nejaké divné tvory, ktoré spravili väčší pruser ako godzilla samotná... Ach, no zamýšľal som sa nad tým, kým som nezaspal. Divák pri pozeraní tohto filmu musí mať okrem náladu aj veľkú predstavivosť a vysokú mieru tolerancie.