Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (10)

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

Jednoznacne, lepsi serial neexistuje... naprosto genialni uplne ve vsem, Neil Harris tomu serosi dava uplne jiny rozmery... a Marsmelow a Lilypad? Nejlepsi.. takovejch zachvatu smichu nezbu tohohle serialu sem asi nikdy nemel.. videno dohromady 2x cele a za par let na to vlitnu potreti.. a nikdy neomrzi :)

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Joujoujou.. Sheldon vladne, Leonard zabiji, Rajesh trumfuje, Howard boduje a Penny je kost.. Vsichni skvely herci, vecne skvelej humor, nejlepsi dej, nejlepsi napady, zadnej dil neni suchej, boze pozehnej tomuhle serialu at nikdy neskonci.. Viva La BBT!!!

Walking Dead

Walking Dead (2010)

Dekuji, dekuji za Zelenou Mili, za Vykoupeni z veznice Shawshank a dekuji za The Walking Dead.. Boze je to serial nabitej naprosto vsim, tech mrtvaku je tam tolik ze mam z toho deprese.. Miluju ten serial, at nikdy nekonci, nocni mury at povstanou.. Samozrejme az na maly nedostatky o uvazovani lidi je na miste, nekdy si rikam ze ty lidi mysleji anyzem.. Ale samozrejme podle situace naproste Zombie apokalypsy se to da prehlednout!!! Necht Mrtvi Povstanou!!!