Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenzie (6)

plagát

Love, Death & Robots - Roj (2022) (epizóda) 

Vcelku podarená adaptácia poviedky Roj od Brucea Sterlinga do budúcna sa hádam dočkáme ďalších adaptácií tohto autora.

plagát

Sledování (1998) 

Prvý celovečerný film a hneď naprostá pecka. Nolan nám predvádza napriek minimálnemu rozpočtu všetko pre neho typické: skvela temna atmosféra neistoty, rozhodený sled udalostí, nečakane zvraty, a skvela pointa. Len by ma zaujímalo prečo sa hlavný hrdina vola rovnako ako v Inception Cobb.

plagát

Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel (2010) 

Myslite si že zlikvidovať všetkých členov gangov je riešenie? Hlavný hrdina si to myslel a v prvom dieli svoju predstavu naprosto nekompromisne realizoval. O tom že sa v Riu nezmenilo vlastne nič sa presvedčíme v druhom dieli. Film sa odpútal od sledovania práce elitných policajných jednotiek BOPE a odkrýva celí skorumpovaný systém.

plagát

Tron: Dedičstvo (2010) 

Výborný Daft Punk, úžasný design, charizmatický Jeff Bridges (ten starý :-), sexi Oliva Wilde. To že to celé nedáva moc zmysel naprosto nevadí. Je to proste dvojhodinový videoklip. Ak by sa, vzhľadom k tržbám, akýmsi zázrakom dostalo na ďalší diel chcelo by to snaď len živši svet.

plagát

Wrestler (2008) 

Mickey Rourke hrá výborne. To je žiaľ jediné pozitívum filmu. Darren Aronfsky sa vykašľal na moje obľúbené efektné strihové hry a ukazuje nám iba nudnú šeď reality. Navyše celí film som mal pocit, že hlavný hrdina, skrachovaný wrestler si za všetko môže sám a zaslúži si to.

plagát

Lovec trolov (2010) 

Máme tu ďalší „found footage“. Tvári sa síce vážne, ale robí si z celého fenoménu srandu a to takmer cimrmanovským spôsobom. Plusom sú triky na slušnej úrovni, mínusom je to že logika niekedy až príliš hapruje.