Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (11)

Tajemství smrti slečny Neznámé

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016)

Rodina Tildenovcov, vlastniaca márnicu, dostane na pitevný stôl telo mladej ženy, ktoré nevykazuje známky rigor mortis. Polícia ju nedokáže identifikovať a tak ju pomenujú Jane Doe. Jej telo je jedna veľká záhada a s každým zárezom odkrýva svoje tajomstvá.

Krvavá hra

Krvavá hra (1990)

Partia hráčok baseballu vyhrá v zápase nad miestnymi obyvateľmi. Cestou zo zápasu sa im pokazí autobus a sú napadnuté protivníkmi zo zápasu. Naháňačka po lese a boj o holý život sa práve začína.

Kouzelnický trik

Kouzelnický trik (2012) (TV film)

Emilie Benoît (Fanny Valette) je po rozchode s Philippeom Chevillonom (Serge Riaboukine) rozrušená a v nákupnom centre ukradne nôž. Krátko na to je v nákupnom centre zabité mladé dievča, ďalšia Chevillonova milenka. Emilie si pri krádeži všimol advokát Arnaud Marescot (Bruno Todeschini), ktorý jej ponúkne pomoc, zahľadí po nej stopy a tu sa začína ich deštruktívny vzťah.

Deeper

Deeper (2014)

Steve a John spravujú web, na ktorý umiestňujú videá dievčat, ktoré sú za peniaze ochotné nastúpiť do ich dodávky a zodpovedať im rôzne otázky do pripravovaného dokumentu, ktorý väčšinou končí sexom s jedným z dvoch aktérov. Pridá sa k nim novinár Mark, ktorý chce o tom napísať článok. Všetko ide podľa plánu, až kým im do dodávky nenastúpia dve náhodné dievčatá z ulice.

Francesca

Francesca (2015)

Dvaja detektívi vyšetrujú záhadné vraždy, ktoré sú sprevádzané rôznymi symbolmi, akými sú mince na očiach zavraždených, aby mŕtve duše mohli zaplatiť prievozníkovi za jazdu po rieke Acherón. Na mieste činu sa nachádzajú aj úryvky z knihy Božská komédia. Vraždy pravdepodobne naväzujú na prípad strateného dievčatka menom Francesca spred dvadsiatich rokov. Je vrahom Francesca alebo niekto iný?

Feed

Feed (2005)

Vyšetrovateľ Interpolu zo Sydney Phillip Jackson (Patrick Thompson), bojujúci s vlastnými démonmi, sa zaoberá lovom tzv. internetových zločincov. Po hádke so svojou priateľkou začal sledovať web muža (Alex O'Loughlin) z USA, ktorý vykrmuje ženy do extrémnych rozmerov, a vysiela to prostredníctvom internetu svojim predplatiteľom. Nájde pôvod webu a bez povolenia vycestuje do USA, kde sa stretne s Michaelom Metszencalmpfom (Alex O'Loughlin), známym tiež ako Michael Carter. Michael sa bráni, že nevidí nič zlé na tom, čo robí, a len pomáha týmto ženám vymaniť sa z noriem štíhlosti stanovených spoločnosťou. Ženy sú však na ňom a na jedle závislé...

Můj milovaný vrah

Můj milovaný vrah (1972)

Po záhadnej vražde poisťovacieho agenta bágrom je k prípadu povolaný inšpektor Peretti (George Hilton). Čoskoro objavia aj šoféra, ktorý podľa všetkého spáchal samovraždu, no Peretti to tak jasne nevidí. Obetí postupne pribúda, na povrch vyplávajú nevyriešené prípady vydierania, podvodu a únosu malého dievčatka. Perettiho jediným návodom sa zdá byť detská kresba.

Doctor Sleep

Doctor Sleep (2002)

Michael Strother (Goran Višnjić), hypnoterapista, ktorý pomáha ľuďom skoncovať s fajčením, má na sedení s policajtkou (Shirley Henderson) desivé vízie. Objavuje sa v nich malé dievčatko, ktoré od úteku od únosca stratilo reč. Spolu s policajtkou sa dajú do pátrania, ktoré ich postupne zavedie až k okultistovi zo 16. storočia, Francisovi Paladinovi. Podarí sa im odhaliť tajomstvo a chytiť človeka, ktorý verí, že objavil kľúč k nesmrteľnosti?

The Killing Field

The Killing Field (2014) (TV film)

The Killing Field je úvodný film k 6-dielnej minisérii Winter (2015).
Film sleduje vyšetrovanie zmiznutia mladej Becky z malého vidieckeho mestečka Mingara. Začne sa rozsiahla pátracia akcia, počas ktorej dôjde k objaveniu piatich plytkých hrobov, ktoré sú dielom sériového vraha. Prípadu sa nakoniec ujme legendárna detektívka Eve Winter, ktorá prácu v teréne už dávno zavesila na klinec.

L'occhio dietro la parete

L'occhio dietro la parete (1977)

Starnúci spisovateľ na vozíčku (Fernando Rey) vďaka sledovaciemu zariadeniu sleduje svojho nového podnájomníka (John Phillip Law), ktorý sa mu stal novou múzou v jeho nudnom živote. K voyeurizmu prehovorí aj svoju manželku Olgu (Olga Bisera), ktorá mu v tom pomáha a vďaka ktorej sa o tajomnom mužovi dozvedá viac...

The Oklahoman

The Oklahoman (1957)

Po smrti svojej ženy pri pôrode sa Dr. John M. Brighton (Joel McCrea) usadí v malom mestečku, neďaleko Oklahomy, kde si otvorí súkromnú ambulanciu. Spriatelí sa tu s miestnym Indiánom Charliem Smithom (Michael Pate), od ktorého chce kúpiť pôdu násilnícky chovateľ dobytka Cass Dobie (Brad Dexter). Brighton sa tak nechtiac zapletie do ich sporu.

Reklama