Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (112)

plagát

Stake Land II: The Stakelander (2016) 

Ani zďaleka to nedosahuje kvality prvej časti. Chýba mi akákoľvek akcia, aj upíri sú až do konca držaní v úzadí. Nečakala som, že to bude nejaký zázrak, no ani to že to bude slabé ako indický čaj.

plagát

Vianočná žúrka (2016) 

Do kina chodím väčšinou na iné filmy ako na americké komédie, ale výnimočne som sa nechala ukecať. Však čo...keď to bude nuda, môžem sa vytratiť, zalomiť, atď. Úvod tomu dokonca aj nasvedčoval, no nakoniec som to vzala na milosť. Pár vtipov bolo celkom vydarených, úprimne som sa zasmiala. V podstate je to celkom predvídateľný film, nemá čím prekvapiť, ale na druhú stranu ani neurazí. Po tomto filme sa mi žiadalo ísť niekam na párty s ožratým a skoksovaným Santom, so sobmi a inou háveďou.

plagát

Noční můra: Tajemství spánkové paralýzy (2015) 

Ako človek, ktorý už s paralýzou skúsenosť má, musím podotknúť, že tento dokument nie je ani zďaleka taký desivý, ako paralýza samotná. Niektoré zážitky mi prišli ešte na hrane únosnosti (porovnávam s vlastnou skúsenosťou). Napriek tomu musím hodnotiť vysoko, pretože nič nevyvolá strach v mojich očiach natoľko, ako samotná predstava toho, že sa to znovu zopakuje.

plagát

Smrtící nymfa (2014) 

Malo to krásne lokácie, celkom dobrý nápad, legendu, ale ako celok ma to moc nebralo. Nezachránil to ani Franco Nero. Chýbala mi atmosféra, nejaké to "maso" a totálne nevyužitá morská panna. Ešte aj ten úvod mi prišiel ako z lacného pornofilmu...tohto keby sa chytil zručnejší režisér, mohol to byť min. o 2 triedy lepšie.

plagát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Transformácia ľudí na upírov vyzerá viac ako zaujímavo, zato samotný Master v 1. sérii vyzeral ako zlý vtip. Viac ako hrôzostrašného vládcu mi pripomínal klauna na maškarnom plese pre zlé deti. Našťastie nič netrvá večne a dočkáme sa aj nejakých nečakaných zvratov. Konečne prišiel seriál, ktorý vie zaujať, je iný, nápaditý, postavy sa chovajú logicky, takže im musíte fandiť a upíri, alebo ak chcete "strigoi", nie sú nagelovaní trblietaví buzíci, ktorí robia cucfleky na krku. Títo strigoi majú totiž zaujímavú históriu, dorozumievanie, transformáciu, torturu... Najviac mi k srdcu prirástli Ephraim, Dutch, Fet a Quinlan. Vyslovene ma sekíroval ten malý rozmaznaný zmrd Zack (koniec koncov ma vlastne ani nesklamal, je to malý zmrd!!!). 1. séria=4* , 2. séria=4,5* a 3. séria=5*.

plagát

Warcraft: Prvý stret (2016) 

Ako človek, ktorý nemal najmenšiu šajnu o čom je hra a úprimne mi to bolo jedno, som k Warcraftu pristupovala najskôr skepticky. Musím však vyzdvihnúť naozaj krásny vizuál, masky a pod. Miestami ma až zamrzelo, že nepoznám hru do hĺbky. To mi však nebránilo užiť si slušnú dávku fantasy.

plagát

31 (2016) 

Najlepší Zombák! Dámy a páni, tuším som sa práve zamilovala. Tak úžasný charakter ako Doom-Head som jo sakra dlho nevidela. Taký sa vyskytne fakt raz za čas. Chcelo by to s ním ešte spin-off a budem slintať od rozkoše. Konečne mám favorita spomedzi záporákov. Teraz vážne, tak dobrý úvodný monológ som naposledy videla vo filme 25th Hour s Edom Nortonom a to už bolo naozaj veľmi dávno.

plagát

Vlak do Pusanu (2016) 

Zistila som, že čím dlhšie nejaký film odkladám, tým viac sa mi potom pozdáva. Train to Busan je jedným z tých lepších zombie horrorov, ktoré boli v posledných rokoch natočené. Akcia strieda akciu, takže neni sa ani kedy nudiť, veľa (super rýchlych) zombíkov a čo ja oceňujem, tak niekde hlboko vo mne to našlo ešte nejaké zakorenené zbytky emócií, ktoré sa predrali na povrch.

plagát

Kouzelnický trik (2012) (TV film) 

Je to predvídateľné, plné klišé, ale tak čo čakať od TV filmu, však? :) Napriek tomu to bolo celkom pozerateľné.

plagát

The Perfect Husband (2014) 

Lásku od nenávisti vždy delí len krôčik. V tomto filme to platí dvojnásobne. Taliani názorne ukázali ako funguje talianske manželstvo v praxi. :-) Prvá polovica čisté psycho, fakt mi dalo zabrať určiť kto z nich dvoch je väčší magor. Druhá polovica bola doslova krasojazda. Tak parádne jatky som už dlho nevidela (aj keď občas som sa musela až pousmiať, obzvlášť pri lesnej naháňačke). Očakávania to ale splnilo - nadpriemerne. Preto 4*.

Ovládací panel
6 bodov