Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Začátky

Začátky (2010)

milujem tento film... strašne pohodová atmosféra, super herecké obsadenie... beginners vo vzťahoch, beginners v živote.. nie je to také to osladené cliché, ale predsa len o niečom inom... strašne sa mi páči, že to nie taký klasický jednotný príbeh, ale je popretkávaný ,,faktami" alebo ako by som to nazvala :) ... postavy si zamilujete.. Melanie nema chybu :)

Raňajky u Tiffanyho

Raňajky u Tiffanyho (1961)

Filmová klasika stvárnená v podaní pre mňa najlepšj herečky Audrey Hepbrun. Myslím, že tá rola jej sadla ako uliata a tá ľahkosť s akou to hrá robí z tohto filmu 110 príjemných minút pozerania. Naozaj tento film môžem vidieť tisíc krát a stále ho budem milovať viac a viac. Je to taká trošku rozprávočka so šťastným koncom, čo sa líši od knižnej predlohy, ale myslím, že to je v poriadku. Čo mi prišlo máličko ,,over the top" bola postava Mr. Yunioshiho. Aj sám režisér to potom oľutoval, ale tak dá sa nad tým zavrieť oko a u mňa 100%. :)

10 vecí, ktoré na tebe nenávidím

10 vecí, ktoré na tebe nenávidím (1999)

toto je asi top teenagerská komédia.. Heath je v tomto filme úplný boh.. ... Julia Stiles tu hrá perfektnú postavu, sarkatiská haterka, ktorá dáva okoliu ,,co pro to"...myslím si, že tento film si pozrie rád aj niekto, kto takýto žáner moc nemusí.... tento film si vždy pozriem rada a je to proste vydarené dielko :) keby žil Shakespeare v devadesiatych rokoch, možno by bol aj rád :D