Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Akčný
  • Fantasy

Recenzie (21)

plagát

Il Boemo (2022) 

Dvě hvězdičky za výpravu a hudbu. Jinak těžké zklamání. Poprvé v životě jsem přemýšlela, že odejdu z kina. Nuda k uzoufání. Některé scény mi tam přišly naprosto zbytečné, vecpané jen aby se neřeklo. Taková slátanina bez děje, žádné emoce. Za mně určitě nikdy více.

plagát

Roasted! (2020) (relácia) 

Každý diel s nadšením očakávame. Skvelé. Výborné hlášky.

plagát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizóda) 

Aspoň ten posledný diel ako tak dával zmyslel. Dostojný koniec. Ale jednu tvorcom osobne nemožem odpustiť. Na kieho pána tam bol NK a to všetko okolo Brana? To mi proste pripomína hodne dlhý vtip, ktorý nemá pointu. Na to ako bol NK hrozostrašný nepriateľ a fikcia okolo bola pekne rozohraná, tak to dopadlo - pufff! a bol trapne preč. A prečo, načo, odkiaľ a kam....to se nikdo nedoví....

plagát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizóda) 

A to bolo čo....Teda som fanda, ale toto bolo dosť divné. Jako občas to uchvátilo(ohne), no zbytok som rozmýšľala, či to myslia vážne. Logika a taktika odišla. Občas som si pripadala jak vtedy na západe - kuká....ten kuká....ona kuká...a všetci kukajú. Niektorí ako keby sa naklonovali, chvíľu sú tam, zrazu úplne inde. Draci žiadna výrazná pomoc, Jon mimoň, ktorý nevie asi ani kde je. Arya sa niekam zakráda, prečo, načo a kam? A koniec...ehmmm...Nočný král spravil pufff a vyparil sa jak včerajší víkend. A na čo, prečo a inak tam bol? To bolo fakt s ním všetko?!? Jako celú tú dobu čakáme, čo sa z neho vyklube a nakoniec sa to móóóžno dozvieme v skratke až po jeho konci. Tak dík.

plagát

Doupě vlků (2014) 

Jedna hvězdička za Jasona a Lucasa. Jinak jsem se spíš nasmála a divila, co všechno se dá natočit. Kdyby se psal rok 1970, tak to ještě poberu. Stěží, ale byla bych shovívavá. Nejvíc mně udivoval děj. Možná jsem mimoň, ale nepochopila jsem proč někdo, kdo touží zplodit potomka, jako pokračovatele své rodové linie, se snaží zabít svého prvorozeného syna. Ale to je jen taková třešínka na dortu, děkuji, už nikdy více.

plagát

Aquaman (2018) 

Vizuálné orgie. Mať menej rokov, hlavný hrdina je na všetkých stenách v pokojíčku. Duša dieťaťa vrní blahom, trošku zavrzal rozpačite začiatok, ale ďalej to šlo moc hezky.

plagát

George, kráľ džungle (1997) 

Na tomto vyrástla staršia dcéra, pesnička perfektná, aj keď stále šla dokola, nikdy neomrzela. Príjemné pobavenie, ktoré nezachádza do trapnosti. Naj hláška - Ja neviem, čo tie ženy na tých koňoch vidia :-D

plagát

Jurský park (1993) 

Boli to roky dozadu, ale doteraz si pamatám ten pocit, vyjsť z kina a keby sa predo mnou objavil dinosaurus, tak - ok, normálka :-) Za ten neskutočný pocit, plný počet.

plagát

Logan: Wolverine (2017) 

Fajn, ale chýbal mi tam nejaký vývoj vzťahu medzi ním a holčičkou. Prosto nervy, nič, nič a potom nejaký náznak uvedomenia si. Trochu málo prepracované. Zaujímavá depresívna atmoška, ale na druhé pozretie to asi nevidím.

plagát

Bohovia Egypta (2016) 

Moc som od toho nečakala, ale priznám, užila som si to. Necháte doma mozok a vychutnáte s fantasy rozprávku. Hudba výborná a Egypt z ptačej perspektívy super. Oceňujem stvárnenie bohov, vačších ako ľudia. Jediné čo by som si vedela predstaviť lepšie boli okrídlenci, trošku moc Iron mani, prírodnejšie prevedenie by im svedčilo viac. Za mňa jo a kľudne by som to skukla ešte raz, ale v 3D.