Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (11)

plagát

Geunyang saranghaneun sai (2017) (seriál) 

Toto bola moja prvá k-dráma v roku 2019, nedávno som si ju pozrel po druhýkrát. Zo všetkých drám, ktoré som videl je táto najrealistickejšia. Herci hrajú svoje úlohy perfektne, zápletka je kreatívna, dej je jednoduchý, ale s množstvom konfliktov, ktoré sú realistické a naozaj vás chytia za srdce. Všetko plynie v perfektnom tempe. Táto dráma si zaslúži nekonečné množstvo ocenení. Má naozaj jedinečné čaro ako žiadna iná. Čo sa týka kinematografie, môžem s istotou povedať, že som za roky sledovania k-drám ešte nikdy nevidel nič podobné. Každý záber pôsobí úžasne autenticky a paleta jednotlivých záberov je ohromujúca, pôsobí to jednoducho ako film. Dobre sa zameriava na detaily, ktoré vytvárajú pohľad na život videný očami tých, ktorí ho žijú. Odchyľuje sa od rozšíreného používania komerčného osvetlenia a snímania jedného záberu z viac ako 20 uhlov a namiesto toho sa zameriava na brilantné vizuálne rozprávanie príbehu a surové emócie medzi postavami. Keď si pomyslím, že toto bola debutová dráma Won Jin-ah, tak to len dokazuje jej vynikajúce herecké schopnosti! Neuveriteľný výkon. Som jej fanúšikom, odkedy som túto drámu videl.

plagát

Roboti aniya (2017) (seriál) 

Úprimne povedané, preceňovaná cringe dráma. Myslel som si, že Yoo Seung Ho a Chae Soo Bin boli veľmi dobrí, ale ostatní herci boli menej ako priemer. Mám pocit, že ľudia hlasujú za Chae Soo Bin v tých ružových šatách. Zjavne zameraná na deti/tínedžerov, musel som ju preskočiť, pretože mi to prišlo príliš detinské. Bez urážky.

plagát

Všetko, všade, naraz (2022) odpad!

"Woke garbage a.k.a dcéra zúri, pretože jej mama nenávidí, že je lesbička.. najviac preceňovaný film všetkých čias, ktorý propaguje LGBTQ agendu a oslavuje samovraždu, ak vaša rodina neschvaľuje vašu gayovosť."  Klišé téma lásky sa spája s tajomnou časťou, ktorá je jedinečná pre Východ, ako napríklad Yin-yang a Päť elementov, čo môže byť v očiach ľudí zo Západu zvláštne.   To je však všetko. Ak o Ázii veľa neviete, bude to zaujímavé a kuriózne, ale ak sa zaujímate o východnú kultúru, tento film bude veľmi banálny a nudný.

plagát

Neidentifikováno: Americká vyšetřování UFO (2019) (seriál) 

Pokojne mohli vyrobiť 90 minútový dokument namiesto šiestich epizód. Sledujete tie isté udalosti znova a znova. Začnete sledovať sériu, ale na konci nie je nič presvedčivé okrem názorov. Sledovanie tejto show vás pripraví o čas rovnakým spôsobom, ako sledovanie klauna Greera.

plagát

Konspirace (2015) (seriál) 

Ak hľadáte nejakú bezduchú a neúmyselnú satiru, pozrite sa na epizódu pristátia na Mesiaci.

plagát

Close Encounters of the Fifth Kind (2020) odpad!

Ako ktokoľvek mohol veriť tomuto očividnému šarlatánovi, vyráža dych. Greer NIKDY nepredložil ani jediný dôkaz, ktorý by preukazoval NEJAKÉ jeho tvrdenia. Nedokázal som sa dostať cez 15 minút tohto zrecyklovaného odpadu- rovnako ako jeho predchádzajúci "dokument" vytvorený z úplnej fikcie  Unacknowledged. Je mi skutočne ľúto niekoho, kto je stratený a hľadá vo svojom živote odpovede, počúva a podporuje všetko, čo hovorí Steven Greer.

plagát

Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno (2021) (seriál) 

Táto séria ma prinútila dvakrát skontrolovať, či vyšla tento rok, pretože všetko v nej sa zdá ako keby bola vytvorená v roku 2010. Mala starý doku-štýl scenáru/rozprávania a neposkytla žiadne nové príbehy o UFO. Na dnešné štandardy sa mi to všetko zdalo veľmi nízko rozpočtové, najmä preto, že je to ešte pod veľkým menom ako Netflix.  Hádam jeden z najhorších UFO dokumentov, aké som kedy videl, hrozné CGI. Jednostranné príbehy, ktoré sme milión krát počuli znova a znova. Absolútne nič nové. Videl som 20 -krát lepšie staršie dokumenty od skutočných profesionálov, ktorí robili viac ako jednu stránku príbehu. Veľmi zaujatý pohľad. Je to skoro ako sledovať toho bláznivého chlapíka z History Channel - Ancient Aliens. Celkovo som sklamaný. Ak sa nemáte na čo pozerať, choďte do toho, ale nečakajte veľa

plagát

Geunyeoui sasaenghwal (2019) (seriál) 

Nič iné ako veľmi infantilná a obyčajná dráma, ktorá je preceňovaná.

plagát

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho (2019) (seriál) 

Je to dobre zostavený dokument pre tých, ktorí Bundyho nepoznajú a hľadajú prehľad jeho života a zločinov je postačujúci. Vypočúvajú sa pôvodní svedkovia a známy Bundyho, ale po prečítaní niekoľkých kníh o Bundym táto séria neposkytla žiadne nové poznatky. Osobne sa mi najviac pozdávala posledná epizóda, ktorá obsahovala zábery z jeho procesu na Floride. Čítal som o tom, ale nikdy som to nevidel, takže bolo zaujímavé sledovať, ako Bundy komunikoval s ostatnými a ako na neho reagovali. Celkovo by som si prial podrobnejšiu analýzu jeho psychiky, ale pre neznalých je to dobrý spôsob ako získať fakty o príbehu.

plagát

Rozparovač (2020) (seriál) 

Začína sa to dobre, potom to príliš upadá do feministickej kritiky. Dobrý dokument by mal byť vecný a objektívny, bol však skreslený, aby zodpovedal určitému uhlu pohľadu. Zanecháva príliš veľa otázok nezodpovedaných, napríklad najdôležitejšie je, kto stál za listami a páskou, ktoré políciu úplne odradili? Namiesto toho obviňuje vtedajšiu políciu z mizogýnie napriek tomu, že sa zameriavala výlučne na falošné informácie, čo nemá nič spoločné s tým, že obeťami boli ženy. Veľmi málo o pozadí Rozparovača, zamestnania, manželky, domáceho života alebo dokonca motivácie za zločinmi, okrem toho, že bol šialený. Toto všetko by pravdepodobne mohlo byť zhustené do 60 minút namiesto toho je to roztiahnuté do viac ako 3 hodín. Sklamanie.