Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (10)

plagát

Útek do divočiny (2007) 

Pekná kamera. Zaujímava hudba. Dobrý scénar. Hirsch hrá dobre. Snaha vykresliť udalosti citlivo. Mnohí sú z príbehu nadšení. Žiaľ, pre mňa, je to film o ľudskom egocentrizme, arogancii a hlavne stupidite.

plagát

Nedotknuteľní (2011) 

Silný príbeh. Krásne priateľstvo, ktoré vykreše z dvoch "stratených prípadov" znovu ľudské bytosti. Super.

plagát

Nehanební bastardi (2009) 

Dobrý Schweiger, výborný Pitt, ešte lepší Fassbender, no každopádne najlepší Waltz. To sú jediné 4 legitímne dôvody na 2,5 hodinové "čosi". Ách Quentin, Quentin.

plagát

Leví kráľ (1994) 

Prvý kreslený film, na ktorom som bol v kine. Hakuna Matata, doteraz mi znie v hlave... Dokonalý animák, témami skôr pre dospelého diváka.

plagát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Fischerovci, tragikomická paródia rodiny, ktorá riadi pohrebný ústav. Postavy nie sú plytké, každú jednu si zamilujete. Znelka úžasná. Niekedy vám je do plaču, inokedy sa neviete prestať smiať. Rozoberá sa tu život, so všetkým, čo prinesie... Občas citlivo, občas bez servítky. Homosexualita, sex, drogy, dospievanie, život vdovy... a samozrejme smrť.

plagát

Priatelia (1994) (seriál) 

Prvý seriál, ktorý som si pozrel od začiatku do konca. A potom ešte raz. 20 minút s (televíznymi) priateľmi vždy stojí za to. ;-)

plagát

A.I. Umelá inteligencia (2001) 

Robot, ktorý miluje viac ako človek. Výborné sci-fi. ľudské. hrejivé. Malý je skvelý, Jude tiež. Ak aj nemáte radi sci-fi, stojí to za dve hodiny vášho času. Super.

plagát

James Bond: Skyfall (2012) 

Nevidel som lepší film s agentom 007. Skvelá oslava výročia. Rešpekt. A tá pieseň je úžasná. Craig mi v oboch predošlých trochu vadil. (Bondovi predsa nemajú odstávať uši, no nie? :-) ) Tu bol skvelý. Judi Dench, perfektná ako vždy. A Chavier, uff. po poslednom Jokerovi snáď najlepšie zahraný vyšinutý "padouch". Scénar bez chyby. Kamera tiež. Vidieť 2x v kine nestačilo. Ešte raz. Minimálne.

plagát

Americké restaurování (2010) (seriál) 

Rick Dale a jeho skvelá rodinná firma, ktorá kopu šrotu dokáže znovu priviesť k životu. Len ten sentiment je občas prehnaný, preto nie 5* :-)