Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obľúbené seriály (4)

Star Trek: Nová generácia

Star Trek: Nová generácia (1987)

Patrick Stewart je magasuperextrašpecial hviezda. Potom dlho, dlho nie je nikto a potom sú všetci ostatný. :-D Najlepší seriál, ktorý kedy bol na TV obrazovkách. A prečo? Lebo nám tento seriál ako jediný ukazuje, aký by sme mohli a mali, ako ľudstvo byť. Ukazuje nám etické normy a hodnoty, ktoré by sme mali v sebe pestovať, méty, ktoré by sme sa mali snažiť dosiahnuť. Dodám na záver tohoto komentáru už len to klasické Startrekovské: " ...A MOŽNO TO, ČO NÁM DÁVA A HOVORÍ (zděluje), JE DOLEŽITEJŠIE, NEŽ SAMOTNÝ STAR TREK."

Star Trek

Star Trek (1966)

Vemírny Shakespeare. Je to trošku klišovité, ale takto to v dobe svojho vzniku proste cítili a hrali. A efekty? Ono je hlavne dôležité to posolstvo, ktoré sa nám to snaží predať, než herecké výkony a vizuálna stránka. Shatner nie je vôbec zlý, ale vzhľadom na to že vznikla aj Ďalšia Generácia je pre mňa osobne až druhý. Za Stewartom.

Star Trek: Enterprise

Star Trek: Enterprise (2001)

Seriál, ktorý sa snaží všetkým seriálom a filmom, pred ktorými sa časovo odohráva dať zmysel. Fakt je, že niektoré veci človek nemusí vedieť do detailu, lebo potom stratia rúško tajomstva a nenútia nás premýšľať, alebo snívať. Opäť raz tvorcovia, vzhľadom na klesajúcu sledovanosť vsadili na vojnu a jediným odpustiteľnym dôvodom Archerových morálnych pokleskov, proti Roddenberryho morálnemu posolstvu Star Treku je, že sa odohráva dlho pred tým, než sa ľudstvo vyvinulo na Picardovu úroveň.

Futurama

Futurama (1999)

Americká animovaná verzia "Stopárovho sprievodcu...", alebo "Červeného trpaslíka", z odkazom na všetko sci-fi, ktoré sa kedy objavilo na plátne, na obrazovke, alebo papieri. Napriek tomu, že seriál trpí trošku nevyrovnanosťou dielov, je to asi ten najlepší a najzábavnejší sci-fi seriál poslednej doby.