Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (9)

Dismissed

Dismissed (2017)

Lucasova (Dylan Sprouse) prvá hodina na novej strednej škole je u profesora angličtiny, Pána Butlera (Kent Osborne). Ten je sprvu nadšený iniciatívnym študentom, ktorý je snom každého učiteľa: dáva pozor, aktívne participuje na hodine a zadania odovzdáva perfektne vypracované. Čoskoro však nadobúda nepríjemný pocit, že čosi nemilé a temné sa ukrýva v tomto ambicióznom a cieľavedomom študentovi, ktorého pravá tvár sa ukáže v okamihu, keď mu Pán Butler dá prvé B+.

In-Lawfully Yours

In-Lawfully Yours (2016)

Keď Jesse (Chelsey Crisp) prichytí svojho neverného manžela Chaza (Philip Boyd) s inou ženou, nasleduje rýchly rozvod. To jej však nebráni pomôcť svojej svokre Naomi (Marilu Henner) s balením a sťahovaním jej domu po tom, ako jej manžel tragicky zomrel. S príchodom Jesse do malého mestečka Bethel Cove prichádza aj závan problémov spôsobených jej excentrickou povahou, ktoré nekorešpondujú s predstavami miestnej komunity. Jej šarmu pomaly začína podliehať ovdovený pastor Ben (Joe Williamson), ktorý je zároveň aj švagrom jej ex-manžela. Veci sa však značne skomplikujú, keď sa Chaz rozhodne získať Jesse späť.

#REALITYHIGH

#REALITYHIGH (2017)

Dani (Nesta Cooper) je snáď jediná, ktorá nemá Facebook. Namiesto toho sa sústreďuje na školu, vypomáha v miestnej veterinárnej klinike a jej cieľom je dostať sa na prestížnu kalifornskú univerzitu. Po tom, čo si ju všimne jej dávna platonická láska Cameron (Keith Powers), upriami sa na ňu pozornosť jej bývalej kamarátky Alexy (Alicia Sanz), ktorá je zároveň celebritou na sociálnych sieťach. Alexa ju stiahne do svojho plytkého sveta a Dani čoskoro zisťuje, že musí znovu nájsť samú seba.

Uragán

Uragán (2001) (relácia)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia.

Nico - viac než zákon

Nico - viac než zákon (1988)

Chicagský policista Nico Toscani je na stopě něčemu skutečně velkému. Je sice tak trochu mimo službu, ale to neznamená, že nedojde k žádné akci. Steven Seagal tímto snímkem zcela jednoznačně zaujal významné místo v historii akčního filmu, zahájil tak sérii filmů, kde jako ex-agent CIA bojuje proti zločinu. Režie toho filmu se ujal Andrew Davis (Uprchlík).

Bod zlomu

Bod zlomu (1991)

Agent FBI Johny Utah (Keanu Reeves) sa tajne vydáva medzi kalifornských surfistov, aby vystopoval Ex-prezidentov - ozbrojenú bandu bankových lupičov. Spoznáva sa s výborným potápačom a surfistom Bodhim (Patrick Swayze), ktorého drogou je adrenalín a potešením riskovať život. Utah hľadá pravdu, Bodhi najväčšiu vlnu a obidvaja sú natoľko ponorení do vzájomného súperenia, že takmer tomu obetujú zdravý rozum, svoju hrdosť a život.

Moje súkromné Idaho

Moje súkromné Idaho (1991)

Mike (River Phoenix) a Scott (Keanu Reeves) sa živia ako pouliční prostitúti. Mikeov život komplikuje narkolepsia, choroba, pri ktorej znenazdajky upadáva do spánku pri tej najnemožnejšej príležitosti. Scott svojím spôsobom života rebeluje proti vysoko postavenému otcovi. Hoci sú iba priatelia, Mike hlboko miluje Scotta. Pri hľadaní Mikeovej matky každý nachádza čosi iné. A prichádza čas vrátiť sa...

American Venus

American Venus (2007)

Jenna Lane (Jane McGregor) je mladá športovkyňa, ktorá sa snaží naplniť predstavy svojej rodiny a stať sa úspešnou krasokorčuliarkou, hoci najviac zo všetkého túži byť sama sebou. Po nevydarenej súťaži a hádke s dominantnou matkou a zároveň aj trénerkou Celiou (Rebecca de Mornay) uteká Jenna z domu do Kanady. Matka sa jej snaží byť v pätách a naďalej ju ovplyvňovať a manipulovať. Celia sa postupne čoraz viac stáva narušenou a emocionálne nestabilnou osobnosťou s veľkou záľubou v zbrane. Začína byť nebezpečná nielen sebe, ale aj okoliu.

Sopka

Sopka (1997)

Po zemetrasení v L.A. sa obnoví činnosť sopky nad mestom. Čoskoro má dôjsť k explózii a plán odkloniť tok lávy vykopaním tunela sa zdá byť nezrealizovateľný. Tommy Lee Jones sa však nevzdáva.

Reklama