Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (259)

plagát

Miracle (2004) 

Pochybujem ze trener sovietov sa len nahodou podobal na lucifera. ps: USA is so fucking amazing

plagát

Verejní nepriatelia (2009) 

Skvely scenar, klasicky super depp, zopar vybornych scen ale predsa len to nebolo ono. Reziser vicitil potencial tohoto pribehu a chcel to vyuzit bohuzial to vsak prehnal. Vysledkom bolo ze to nemalo spad. Emocionalne to nebolo vobec vyburcovane. Dalsi problem bol ze vobec nepracoval so vztahmi. Vsetko to bolo plytke a tie vedlajsie postavy ste si vobec nevsimli aj ked boli pre pochopenie tej hlavnej dost dolezite. Priklad depp gangster a bale policajt podobne ako hanks a caprio v catch me if you can. Tu to vzajomne hecovanie vobec nebolo zonbrazene co sposobilo ze bale bol viac nez slaby. Mann jednochucho prejebal dost dobry pribeh a scenar a vdaka deppovi ho neprejebal cely.

plagát

Zack a Miri točia porno (2008) 

Celkom vtipne, ale mam pocit ze hranica sa nejak posunula co sa tyka obscenosti.

plagát

Wrestler (2008) 

Bol to dobry film, ale nechcel by som aby sa Aronofski dalej poberal tymto smerom. Requiem a Pi mu svedcali omnoho viac. Toto nebolo napadite. Takychto pribehov bolo sfilmovnych vela, ono to by ani nevadilo pri inom rezisrovi ale od aronofskeho uz automaticky cakam viac. Toto narozdiel od jeho ostatnych filmov bolo podla mna aj vizualne dost nuda. Aby som to zhrnul dobry film ale urcite to nie je druhy requiem for a dream.

plagát

Max Payne (2008) 

Bola to super zabava, bohuzial vsak s viacerymi chybami. V prvom rade na akcny film tam bolo trocha malo prestreliek, dalsia vec par hercou bolo nespravne vybratych a niektore dolezite sceny boli slabe. Napriek tomu som sa dobre bavil, len je skoda ze plne nevyuzili potencial tejto hry, pretoze ten je dost velky.

plagát

Barbier sibírsky (1998) 

Pekný príbeh bohužiaľ mal tú chybu, ktorú u filmou zo všetkého najviac nemám rád.(Veľmi často sa to týka aj kvalitných snímkou) Autor ho nedokázal spraviť plynulý. Bol pridlhý a bolo to strašne cítiť. Keď sa dĺžka dobre rozvrhne nevadí to, ale tu bolo mnoho hluhých miest a to je bod úrazu lebo tu sa stráca záujem, ktorý sa síce s nejakou dobrou scénou vráti, ale potom zase odíde a stane sa to najhoršie a to, že keď príbeh začne gradovať a vyvrcholí vy sa cítite akosi nedotknutý ich osudom. Na druhej strane rusi a rusko sú vždy zaujímavé takže to rozhodne stálo za to, len som sa trocha nudil.

plagát

Muž z inej hviezdy (1984) 

Veľmi príjemný film ani chvílu som sa nenudil a aj keď sa dal celkom predpovedať a v podstate bolo od začiatku jasné ako to skončí vôbec mi to nevadilo práve naopak keby bol menej romantický tak by mu to veľmi poškodilo. Jednoducho super film.

plagát

U mě dobrý (2008) 

Film podla mňa dosť dobrý, čo sa týka hlavnej myšlienky, ktorá ináč podľa mňa bola dosť vtipná. Bol aj dosť dobre plynúci ani chvíľu som sa nenudil, ale čo mi chýbalo bolo to čo bolo na pelíškoch tak super. Tie jednorázové fóry, ktoré pri rôznych možnostiach spomíname aj v živote a stanú sa prúpovídkami toho tam bolo dosť málo, čo je podľa mňa škoda.