Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (12)

Hansel & Gretel Get Baked

Hansel & Gretel Get Baked (2013)

Brat a sestra vyzvú na súboj čarodejnicu, ktorá vábi teenagerov do svojho domu s pomocou svojej špeciálnej odrody marihuany. Tí, ktorí jej skočia na lep, zväčša skončia ako potrava v jej žalúdku. Tento rituál čarodejnica vykonáva pravidelne s cieľom udržať si svoju mladosť a krásu.

The Mooring

The Mooring (2012)

Každých štyridsať sekúnd niekto na svete zmizne alebo sa stratí. V severnom Idahu skupina mladých dievčat navštívi letný tábor, aby sa naučili, ako spojiť prírodu s technológiou. Tušia síce, že toto leto bude plné zmien, ale nedokážu si ani predstaviť, akých. Keď ich čln uviazne v strede rieky, príde im na pomoc zvláštny pár. To, čo sa zdalo byť nezištnou pomocou, sa mení na zúfalý útek cez les pred brutálnym a nezastaviteľným zabijakom.

Hrôza v Connecticute 2: Duch Georgie

Hrôza v Connecticute 2: Duch Georgie (2013)

Mladá rodina (Andy Wyrick, jeho manželka Lisa a dcéra Heidi) sa presťahuje do historického domu v Georgii, aby následne zistili, že nie sú jeho jedinými obyvateľmi. Spolu s Lisinou voľnomyšlienkarskou sestrou Joyce čoskoro objavia desivé tajomstvo, svedčiace o prítomnosti zla, pripraveného odstrániť každého, kto sa mu pripletie do cesty.

Hollow

Hollow (2011)

Cez sviatky sa dva mladé páry vyberú na anglický vidiek, aby si tu užili spoločné chvíľky. Dorazia do odľahlej dediny v Suffolku, kde sa nachádza starý kláštor opradený legendami. Hovorí sa, že na tomto mieste, ktorému sa každý vyhýba, prebýva prastaré zlo, ktoré núti mladé páry, aby spáchali samovraždu. Miesto označuje iba starý, bútľavý, desivo vyzerajúci strom. Keď štyria priatelia dorazia na miesto, nechtiac sa im podarí prebudiť toto prastaré zlo, čo môže stáť životy obyvateľov mestečka aj ich samých.

Hošizora e kakaru haši

Hošizora e kakaru haši (2011) (seriál)

Kazuma sa práve prisťahoval aj so svojim mladším bratom do malého mestečka na vidieku. Na ceste do ubytovne nasadne spolu s bratom na zlý autobus, a keď sa snaží nájsť bratovu čiapku, ktorú mu ukradla opica, stratí sa v lese. Tam narazí na dievča menom Ui. Náhodou spadne rovno na ňu a v náhlom popude ju pobozká. Svedkom chúlostivého okamihu je Uina kamarátka, ktorá začne okamžite Kazumovi nadávať. To však ešte chlapec netuší, že sa nevidia naposledy a bude sa snimi stretávať každý deň v škole. Postupom času si Kazuma začne uvedomovať, že k Ui cíti aj niečo viac.

Kiss x Sis

Kiss x Sis (2008) (seriál)

Prvotná verzia seriálu Kissxsis (2010). Hlavný predstaviteľ Keita sa snaží dostať na strednú školu, kam chodia jeho dve nevlastné staršie sestry, ktoré sú doňho zamilované. Keita po čase zisťuje, že voči svojím sestrám stále viac a viac cíti podobné sympatie ako oni k nemu, ale čelí dileme: má si vybrať iba jednu, alebo obe?
V staršej verzi anime z roku 2008 sa oproti novej verzii z roku 2010 nachádza viac necenzurovaných scén.

Boku wa tomodači ga sukunai - NEXT

Boku wa tomodači ga sukunai - NEXT (2013) (séria)

Druhá séria anime seriálu Boku wa tomodachi ga sukunai (2011), v ktorom sa hlavný hrdina Hasegawa Kodaka pridal do klubu, aby si našiel priateľov. V novej sérii sa členmi klubu stanú noví jedineční členovia, vďaka čomu sa Kodakov život stane ešte bláznivejším. Počas užívania si spoločných členských aktivít, hier, osláv a zábaviek sa však životy ich všetkých pomaly začínajú meniť. Na scénu sa prediera láska, ktorá Kodaku navždy ovplyvní.

R-15 - R15 Shounen Hyouryuuki

R-15 - R15 Shounen Hyouryuuki (2011) (epizóda)

V špeciáli k anime sérii R-15 (2011) erotický spisovateľ Taketo Akutagawa spolu so svojimi spolužiačkami stroskotá na ostrove. Počas výletu sa dostanú do mnohých nebezpečných a hlavne "erotických" situácii, ktoré v Taketovi prebudia novú inšpiráciu na písanie.

R-15

R-15 (2011) (seriál)

Príbeh seriálu R-15 sa zameriava na Taketa Akutagawa, chlapca, ktorý navštevuje školu pre géniov. Taketo je totiž geniálny spisovateľ erotickej literatúry, vďaka čomu ho väčšina ľudí, hlavne dievčat, na škole nenávidí. Práve preto sa mladík snaží stať sa najlepším študentom školy a všetkým tak dokázať, že je najlepším spisovateľom na svete.

Reklama