Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Denníček (20)

Nothing hill

Velka parada..

Spojenci (2016)

Po opetovnom vzhliadnuti filmu som musel zdvihnut pocet hviezdicek zo 4 na 5. Neuveritelne silny a dojemny pribeh lasky, hrdinstva, odvahy a odpustenia. Umocnene supervykonmi hlavnych hercov. 

Spojenci (2016)

Durhamski byci

Toto je baseballova klasika. Realisticky zrezirovana psychologia hracov a ich vnutorny svet i s romantickymi vztahmi.Na svoje si pridu aj ludia, ktpri baseball nikdy nehrali. Davam 100%

 Durhamskí býci (1988)

Totem vlka

Krasny ale drsny film a spoluziti mongolskych kocovnikov a vlkov
 

Totem vlka (2015)

Nick Vujicic

Nedavno jsem psal kamosovi, ktery ma velke problemy s pateri a bohuzel jej ovladaji negativni myslenky..: "..hele je spousta lidi na svete, kteri maji daleko horsi fyzicke omezeni a ziji stastne rodinne zivoty. A protoze tys mi nedavno doporucil nejaky film tak ja ti doporucim taky jeden silne inspirativni, hlavne pro lidi s fyzickym omezenim. Nedavno jsem jej videl v TV a byl jsem vicemene ohromen. Pointou je pozitivni pristup k zivotu a stav mysli i pri zdanlive neresitelnem fyzickem stavu. 
Život bez končetin (TV film) (2015)

Nezlomný

Veľmi silný skutočný príbeh, ktorý díky svojej nezlomnej vôli dokázal prežiť to, čo by mnohí iní nedokázali ani omylom.

Nezlomný (2014)

Lion

Tak tento film ma zasiahol. Neskutočne dramatický začiatok strateného chlapca, ktorý musí bojovať o prežitie arýchlo sa zorientovať vo svete dospelých, príjemný až romantický stred filmu, kde už ako študent žijúci v Austrálii, ktorý zabudol na svoje drsné detstvo znovu ožíva vo svojich snoch a spomienkach a nostalgický záver, kde nachádza svoj domov a rodinu v Indii a dozvedá sa krutú pravdu o smrti svojho milovaného brata.

Lion (2016)

Pietro Mennea: Šíp juhu

 Ďalší z výborne natočených životopisných filmov o športových legendách. V podstate je to nadherný psychologický film, ktorý nám umožní nazrieť do duše talentovaného športovca, ktorý díky silnej vôli premení sen na skutočnosť.

Pietro Mennea: Šíp juhu (TV film) (2015)

Pelé: Zrození legendy

Joj tak tento film ma skutočne nadchol. Jeho kvalita absolutne zodpovedá kvalite hlavného hrdinu Pelého. Od začiatku do konca to nemalo chybu a kľudne to mohli natiahnuť aj na 6h.

Pelé: Zrození legendy (2016)

Odpad (2014)

Odpad (2014)

Tieto "skutočné" filmy, ktoré ukazujú drsnú realitu mám fakt rád. Neskutočné, čím všetkým si prechádzajú decká bez rodín, ktoré sa musia naučiť od útleho veku postarať sami o seba.

Kolonie

Neskutočný príbeh. Kladiem si otázku, čo všetko je možné v tejto civilizácii.. A klobúk dole tým, ktorý podobný láger vobec prežili.

Kolonie (2015)

Moj priatel gepard

1 z najlepsich filmov o priatelstve cloveka a zvierata ake som kedy videl. Krasny scenar, kamera, bolo to romanticke aj dobrodruzne zaroven. Proste krasa :-)

Můj kamarád gepard (2005)

Hurikan v ringu

Videl som po dlhsej dobe opakovane a zvysujem zo 4 na 5*.
Toto je fakt velice silny skutocny pribeh, ktory chyti za srdce a v zavere ma az mrazilo z toho co vsetko postupne vyplavalo na povrch. Je velmi smutne, ze v dnesnom svete su statne a pravne systemy uz tak brutalne zkostnatele, ze nedokazu ochranit a ani zistit skutocnu pravdu v pripadoch pomerne lahko dostupnych a zistitelnych dokazov. Mozno by pomohlo keby v tychto pripadoch, ak sa zisti, ze clovek presedel polku zivota v base kvoli nedoslednosti tich, ktori sa na odsudeni priamo podielali boli tito zpatne tiez odsudeni. Potom by si kazdy velmi rozmyslel ci bude tuto zodpovednu pracu vobec robit a akym zposobom ju bude vykonavat. Je mi z toho na grc.

Hurikán v ringu (1999)

Reportéři v akci

Neuvěřitelně talentovaní a odvážní reportéři. Má to hlavu a patu. Ten seriál má fakt něco do sebe, vyloženě mě nadchl zatím každý díl.

Reportéři v akci (TV pořad) (2009)

Vítězství ducha

Tento film je vyloženě nadchl. Jedno z nejlepších zpracování problematiky koncentráku za druhé světové války, které jsem viděl. Výborné herecké výkony, výborná režie a výborná kamera, která zachytává detaily tak aby byla jasně vidět psychologie jednotlivých postav.

Vítězství ducha (1989)

Kralove hor

Krasny s dojemny film. Takych by sa malo tocit viac ako bezduchych akcakov...

Králové hor (2015)

Utek do divociny

Som videl tretí krár a opať zásah. Jeden z najsilnejších a najhlbších ludských príbehov.

Útěk do divočiny (2007)

Frances

Nemám príliš rád pochmúrne psychologické drámy v psychopatickom prostredí ale tento film ma skutočne nadchol. Výborne nafilmované a hlavne výborne zahrané. Hlavná hrdinka mala smolu že sa narodila v nesprávnej dobe, kedy sa volnomyšlienkárky spoločnosťou netolerovali.

Frances (1982)