Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Sci-Fi

Obsahy (5)

Moloch

Moloch (2022)

Betriek (Sallie Harmsen) žije na okraji rašeliniska na severe Holandska. Keď ju a jej rodinu raz v noci napadne tajomný cudzinec, Betriek sa vydá hľadať vysvetlenie. Ako Betriek pokračuje v pátraní, je stále viac presvedčená, že jej rodina bola napadnutá prastarými silami.

Life and Death in the Warehouse

Life and Death in the Warehouse (2022) (TV film)

V zúfalej snahe udržať si svoju novú prácu vo waleskom sklade, Megan tlačí na tehotnú kolegyňu, aby zvýšila svoj „pick rate“ (v skladoch ide o rýchlosť, akou daný pracovník vyzdvihne položku objednávky), čím ohrozí nielen danú kolegyňu, ale aj jej plod. Krátky film poukazuje na problematiku práce v skladoch veľkých korporácii.

The Dig

The Dig (2018)

Callahan (Moe Dunford) sa vracia na opustenú rodinnú farmu po 15 rokoch, ktoré strávil vo väzení za vraždu. Jeho plán predať pozemok a ísť ďalej však bráni prítomnosť otca obete. Ten je presvedčený, že Callahan zakopal jeho dcéru práve na svojom pozemku a tak každý deň, celých 15 rokov, prekopáva pozemok kúsok po kúsku. Callahan čoskoro zistí, že jediná možnosť ako sa zbaviť zúfalého otca a rozpomenúť sa na udalosti osudnej noci zahmlenej alkoholom je začať pomôcť kopať.

Kocúr Bob

Kocúr Bob (2016)

James Bowen, abstinujúci závislák, si v uliciach Londýna privyrába ako pouličný muzikant. Jedného dňa objaví v byte kocúra a pomenuje ho Bob. Začne sa oňho starať a brávať ho so sebou na vystúpenia. Príbeh o tom, ako i malé zviera dokáže zmeniť život človeka i o tom, že každý si zaslúži druhú šancu, bol sfilmovaný podľa rovnomenného bestselleru Jamesa Bowena.

Share

Share (2015)

Pätnásťročné dievča sa vracia do školy potom, čo na internet uniklo jej šteklivé video.

Reklama