Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (10)

Temný prípad

Temný prípad (2014)

A Svetlo prežiari Temnotu. "Koukáš se na to špatně Marty. Predtým bola len Temnota, podľa mňa Svetlo vyhráva."

Perníkový tatko

Perníkový tatko (2008)

To najlepšie, najdramatickejšie, najrealistickejšie (vzhľadom na out-put) a najsmutnejšie, resp. s najemotívnejším finále, čo som kedy videl. A tým finále nemám na mysli poslednú epizódu, ale To'hajiilee. Epizódy potom sú už len epilógom. Perfektné postavy, perfektní hrdinovia, zápletky, dej a jeho následnosť. Myslel som si, že nič lepšie než True Detective už neuvidím na poli seriálov (ak sa teda miniséria True Detective ráta ako plnohodnotný seriál), ale toto... mi vyrazilo dych a teraz si vážne myslím, že hodnú chvíľu nič lepšie neuvidím.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Veľmi nekonzistentné. Niektoré diely excelentné, iné slabšie až nudné, hlavne tie neskoršie série, i keď aj tam sú brilantné diely. Nekonzistentné, veľmi nekonzistentné...

Community

Community (2009)

Vynikajúci, "hustý" (aj doslova aj metaforicky) seriál, ktorý od prvej po poslednú časť žije a vyvíja sa spolu s fanúšikmi, tým mám na mysli, že postavy sa vyvíjajú spolu so seriálom, tak ako v živote. Keď je treba sa ztrápniť, aby to vyčarilo úsmev na tvári kamaráta, či kamarátky, tak nezaváhajú (reálne áno, ale vždy sa nakoniec rozhodnú správne). Komunita...Priatelia!

Futurama

Futurama (1999)

Ahw, ten koniec je proste... krásny.