Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Romantický
  • Animovaný
  • Akčný

Obsahy (4)

Calla

Calla (1999)

Kim Seon Woo obdivuje ženu, ktorú vídava v autobuse. Keď zistí, že je to tá istá žena, ktorá mu neustále posiela do práce kaly a pracuje v kvetinárstve naproti, rozhodne sa jej vyznať zo svojich citov. Kang Ji Hee jeho city opätuje, avšak zakrátko ako rukojemníčka tragicky zomiera. Po jej smrti je najväčším prianím Seon Wooa, aby mohol vrátiť čas. O tri roky neskôr sa mu toto prianie vyplní a on dostane šancu zachrániť ju. Požiada o pomoc jej kolegyňu Yoon Soo-jin a dostane sa na stopu Ji Heeinho vraha. Postupne však zisťuje, že Ji Hee mala s vrahom viac spoločného, než si myslel.

Peurenjeu

Peurenjeu (2002) (seriál)

Asai Tomoko prehovorí jej kolegyňa na výlet do Hong Kongu a potom ju necháva napospas cudziemu mestu v cudzej krajine bez znalosti reči. Keď zúfalú Tomoko okradnú, omylom si spletie zlodeja s Ji-Hoonom, ktorý tam nakrúca amatérsky film. Po vyjasnení nedorozumenia na polícii požiada Ji-Hoon Tomoko, aby hrala v jeho filme. Strávia spolu niekoľko dní a Tomoko po návrate do Tokia s Ji-Hoonom ostáva v písomnom kontakte. I napriek jazykovej bariére a vzdialenosti, ktorá ich delí, obojstranné sympatie prerastú do vzťahu. Oboch však čakajú neľahké rozhodnutia spojené s odlišnou mentalitou ich národov, neprajnosťou rodiny a dosahovaním svojich snov.

Zui ai nu ren gou wu kuang

Zui ai nu ren gou wu kuang (2006)

Fong Fong Fong je zdravotná sestra závislá od nakupovania, ktorá pracuje pre psychológa Choosieho, trpiaceho neliečiteľným strachom z rozhodovania. Richie priam chorobne míňa peniaze na veci, ktoré chcú iní, a Ding-Dong Ding trpí traumou z rozchodu s Choosiem. Cesty týchto ľudí sa pretnú a všetci štyria sa rozhodnú vstúpiť do manželstva. Avšak otázka znie, s kým. Choosie sa nevie rozhodnúť, s ktorou sa oženiť, Richie chce zásadne tú, ktorú si vyberie Choosie. A ženy? Ding-Dong je jedno, ktorého z mužov si vezme, hlavne, že sa vydá, a Fong pre zmenu o manželstvo vôbec nestojí, ale keď ju obaja muži požiadajú, tak je predsa škoda nechať si ujsť takú príležitosť. Najmä, ak sú obaja nádejní ženísi mladí, sympatickí a ešte k tomu aj nesmierne bohatí.

Bangkok Traffic (Love) Story

Bangkok Traffic (Love) Story (2009)

Mei Li (Sirin Horwang) má cestou zo svadby svojej najlepšej priateľky Ped (Panissara Phimpru) autonehodu. Na pomoc jej prichádza mladý železničný inžinier Lung prezývaný Strýko (Theeradej Wongpuapan). Z ich zoznámenia sa zrodí láska na prvý pohľad. Následne dochádza k náhodným i menej náhodným stretnutiam, a títo dvaja zisťujú, že si nie sú ľahostajní. Ako to však pôjde ďalej, keď ona pracuje vo dne a on v noci? Má ich vzťah šancu prežiť i napriek nadchádzajúcemu odlúčeniu?

Reklama