Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (16)

plagát

Králiček Jojo (2019) 

Očividne som naivný divák, ktorý keď chce, veľa prepáči

plagát

Vtáci (1963) 

Najlepšia scéna je s natáčaním sa vtákov v zákrutách

plagát

Neuvěřitelná (2019) (seriál) 

po zvážení pre a proti musím uznať, že osobne by sa mi to bez tej krimi linky pozeralo ťažšie- avšak o to práve ide, je z toho pomerne chutná jednohubka. Otázne je koľko divákov práve to vyšetrovanie udržalo pri obrazovke.

plagát

Žranice (2019) (divadelný záznam) 

Atlas mrakov na doskách, s českou dávkou humoru, mňa to pobavilo. Prvý burger z exkrementov už vyrobený bol, tak to stráca čaro predstavovaného. Slovo vegan tam nezaznelo ani raz.

plagát

Práva prírody: Globálne hnutie (2018) 

Jeden z mnoha dokumentov v ktorom sa dozviete, že je tu niečo ako príroda a potom sme tu my, ale hovoríme si veď prírode vlastne ubližujú oni. Môj komentár stojí za prd, ale iný nemáte. Váhal som. no dal som nakoniec 3*

plagát

Boj o miliardu životů (2016) 

To bol rok 2016 odvtedy tu máme na trhu IQOS od PM a to čo kedysi bolo vyčítané e-cigám a tabakom do vodnej, už nieje taký problém nakoľko si v niektorých štátoch vyjednali také legislatívne podmienky, že z jednej škatuľky majú 4-5násobok oproti bežným cigaretám kde väčšinu z ceny tvorí spotrebná daň a DPH.

plagát

Expremiéri (2018) (seriál) 

Zatiaľ sme mali možnosť vidieť tri časti, a som s nimi spokojný. O Číčovi by som nevedel nič, Čarnogurského nemám za celoživotného idiota vzor Danko ale pána čo sa zatvrdil v sebe. Že je Mečiar zaujímavejší a mohlo to byť o ňom je fakt, ale to ako ho vnímajú jeho bývalí voliči a exčlenovia je oveľa zaujímavejšie pretože Mečiar síce odišiel, ale voliči ostali.

plagát

All You Can Eat Buddha (2017) 

Ak by to bolo o alkoholikovi dostával by 4-5* s prehľadom netvrdím, že by bol lepší. Dnes keď na jedle a pití necháte za deň s prehladom cenu 6-dňovej akreditácie, je to vhodný film. Prejedáme sa, alebo si len vychutnávame, často tenká hranica. O čom bol ten film? Neviem, dúfam, že nie o mne.