Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Thriller

Obľúbené seriály (10)

Narcos

Narcos (2015)

Paradni. Neni co vytknout. Shlednuto jednim dechem.

Fargo

Fargo (2014)

Skvela serie a paradni finale, jsem spokojen... BBT zahral jednoho z nejzabavnejsich sociopatu ever, promena Martina Freemana coby hlavni postavy skrze tech deset dilu taky slusna jazda, urcite jeden ze serialovych vrcholu tohoto pulroku s velkym durazem na detaily, s kazdym dilem lepsi... :)

V službách KGB

V službách KGB (2013)

Pro me osobne pravdepodobne nejlepsi serial roku 2013. Zadny z dalsich sledovanych serii se mi svymi charaktery nedostal takto pod kuzi. Nekažte si zážitek nesmyslnym srovnáváním s Homelandem. Cokoliv řešícího spiony a konspirace ted vsichni srovnavaji s Homelandem. U tehle serie by to byla skoda, prestoze minimalne znelka k tomu opravdu vybizi a Homeland silne evokuje. To je asi tak veskera podobnost. Je to dramaticky velmi pekne vystavene a intenzivni, dobre zahrane a s pribyvajicimi dily se imho i zlepsuje zapletka a kvalita scenare, emoce se prohlubuji, hudba taky paradni. Navic si tvurci dali solidni vyzvu s dobou, ve ktere se pribeh odehrava. Serie se nesoustredi pouze na konspiracne-spionazni (nebo kontraspionazni) postupy ci praktiky, ale resi i psychiku agentu / clenu vice i mene aktivnich/spicich bunek a jejich nekdy az desive obeti. To nekomu sedne vice, jinemu mene, mne tato kombinace nekolika faktoru prijde velmi vyvazena a zabavna.

Detectorists

Detectorists (2014)

Naprosto cista a okouzlujici forma nepodbizive inteligentniho humoru.

Temný prípad

Temný prípad (2014)

Parada. predevsim skvely scenar/dialogy, atmosfera a vyborne herecke vykony podporene zajimavym konceptem. I serial lze servirovat stylove.

Hannibal

Hannibal (2013)

Jeden z estetickych vrcholu televizni zabavy.

Most

Most (2011)

Velmi fajn zapletka, vtahne od prvnich minut, serie evokuje The Killing. Ledová královna Sofia Helin je paradoxne velmi hot... Skandinavci umi.

Sedemnásť zastavení jari

Sedemnásť zastavení jari (1973)

V ramci zanru vrcholna zalezitost, pomyslel si Stierlitz. Po vsech strankach brilantni, svetova a nadcasova. Jeden z nejlepsich superhrdinu ever. Zvlastni kombinace spickove kontra/spionaze, konspirace, politickych intrik, valecne tematiky, filozofovani a poetiky. Navic skvele zahrano a podporeno vynikajicim scenarem i pusobivou hudbou. Scena setkani s manzelkou v baru napriklad, takhle se to ma delat holoto! Kdo jste dal mene nez 4 hvezdy - i tak plne krivdy, stydte se! Necht celulitida desive znetvori vase stehna, proklinam vas!

Le Bureau des Légendes

Le Bureau des Légendes (2015)

Spicka, precizni, bez prikraslovani a lacinych filtru. Poctiva francouzska politicko-krimi-konspiracni skola s famozni gradaci. Maloktera serie tak uveritelne popisuje praktiky tajnych sluzeb. Mathieu Kassovitz je doslova bravurni, strhujici vykon, nejenom on, herecky i scenaristicky celkove top. Spetka humoru k tomu a mate vynikajici seri, ktera alespon me vyslovene hypnotizuje... Diky datel071 za skvele titulky! Jedna z nej veci, co jsem videl za mnoho let... PS: treti sezona bylo to nej, co jsem v serialovem svete letos videl. KLENOT. Diky Datlikovi za skvele titulky.

Trailer Park Boys

Trailer Park Boys (2001)

Devata serie comeback ve velkem stylu, s09e07 pak povazuji ze jeden z vrcholu serialove extremni zabavy... :D Nejlepsi serial vsech dob! Ikdyz posledni sezona uz lehce pokulhavala. Ale to uz tak byva, i presto parada. Jim Lehey je jedna z nejlepe zahranych postav nasosky ever. Pokud chcete prozrit a poznat vyznam terminu "alkopunk", testneteTPB. Minimalne Bubblese musi zboznovat pro jeho unikatni charakterove rysy uplne kazdy. Ostatni postavy prestavuji take solidni scenaristicke perly. Co dodat? I can see a shitstorm coming! :) http://www.youtube.com/watch?v=tjMkqFmRGL4