Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (104)

plagát

Muž z ocele (2013) 

Jit na supermana je asi jako jit na mr. Beana. Skratka tak nejak tusite co dostanete. Ve srovnani s ostatnimi komiksovymi hyty poslednich let, byl tenhle co se tyce akce ci tryku jednoznacne nejlepsi. Nuda rozhodne nehrozila a jsem uprime nadsena. Velice ocenuji ze se tvurci nebali a konecene nam pootevreli brany kryptonu a kdo ze to vlastne ten superman je a jak to, ze je neznicitelny, odkud ziskal svou silu. Krypton byl krasny. Po mensim rozjimani jsem zjistila, ze jedinou veci ktera mi chybela byl smich. Uprime jsem se nezasmala ani jednou. Hlavni predstavitel velmy charizmaticky a myslim, ze to oceni predevsim zenske publikum. Ostatni osazenstvo taky dobre jen me mirne sklama fame fatale- nefungovalo to.

plagát

Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013) 

Velka skoda. Tezko rict kdo zani muze, ja jsem proste mela poci,t ze koukam na uplne stupidni akcnak, bez většího potencialu. Docela dlouho si smrtonosna past držela svou uroven a i přes to, ze brus uz prisel o všechny vlasy, ještě předchozí dil byl narez, u kterého se divak stále jednim koutkem usmival, nad frackovskou drzosti a trefnymy hlaskamy pana McClanea. Podle mého skromného oka doslova vyhozene peníze.

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

I pres fakt, ze film je cirocira Americina v ramci zanru je to klasa. Naprosto dokonale namichany koktejl, znacici zaruceny uspech...Diky panu Downeymu nechyby humor, bystry a ostry jak britva. Charaktery jednotlivich postav jsou dotazene a dobre zahrane. Akce diky dnesnim technologii je nad miru povedena a neurazi ani pri sledovani na obicejne televizi..takhle se dela mega hit.

plagát

Prepadovka (2011) 

Pro fanousky zanru absolutni rozkos, v mem pripade tedy rozhodne..!

plagát

Nepriateľ pod ochranou (2012) 

Budu pokrytcem a bez muceni priznam, ze v mem pripade je hlavnim kamenem urazu pan Reynolds, ktery i pres fakt, ze jsem zena, na me pusoby jeko naprosty antiheterosexual..Zkratka jak vidim jeho ksicht tak mi to pokazi dojem. Jinak prumer ktery neurazi..

plagát

Tajomný muž (2012) 

No nato ze je to z Kanady..Ne vazne, byla jsem prekvapena, pak jeste jednou a pak jeste jednou, coz bylo velmi prijemne...

plagát

Chata v horách (2012) 

Z meho pohledu dulezity fakt je, ze se to nebere vazne. Jeto rozkosne byzardni a zachazi to za hranice vseho dosut ochutnaneho a povoleneho, navic se utoho zasmejete, i efekty nejsou vubec spatne...

plagát

Snehulienka a lovec (2012) 

Americka zprznena sracka, majici pouze nalakat na rychlokvasene hvezdicky bez talentu a chudak Charlize uz nezbyvalo, nez se tvarit nenapadne, jako ze to prece byl jen spatny vtip....

plagát

Expendables: Nezničiteľní 2 (2012) 

I pres mirnou obavu, ze zostuzeni pred nekterymi zdejsimi zkusenymi komentatory, nepokryte priznavam, ze jsem se opravdu dobre bavila a smala, az me branice bolela...jedine co muzu tem dvouhvezdickarum vzkazat je: "A co jste sakra vsichni ceklali"?

plagát

Prometheus (2012) 

Z meho pohledu povedeny kousek, ke kteremu me nevazalo zadne velke ocekavani, po precteni mnoha komentaru zdejsich uzivatelu. Dalsim aspektem z me strany je fakt, ze sci-fi zas tak neprozivam, rekla bych, ze je to prome takova neutralni puda. Ovsem tohle bylo nadmiru dobre koukatelne, zadna hlucha mista, akce i napeti dostatecne, efekty uchvatne a Michael zatracene sexi..