Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (28)

plagát

Stážista (2015) 

ani komentar verbala mne neodradi, abych tomuto filmu nedal pet hvezdicek. po dlouhe dobe film, ktery mne udrzel v sedacce. mohla by to byt pocta De Nirovi. Laskave pohlazeni, bez typickych americkych blbosti. Trosku mi to pripominalo Sveraka. Jednoduche, ale pritom krasne tema. Doporucuji vsem svym filmovym kamaradum.

plagát

Macík (2012) odpad!

skoda ze to nejde bez tech vulgarit, nevim, proc to tam ti amici vsude cpou, jinak dobry napad.

plagát

Roger Waters: The Wall (2014) 

velkolepe, genialni,neprekonatelne dilo. Samozrejme to hodnotim z pozice fanouska Floydu. Dostalo mne to. Od zacatku do konce jsme se dokazal soustredit´. Nemam vice slov. Skoda ze uz asi zed neuvidim nikdy nazivo. Diky Rogere!

plagát

Whiplash (2014) 

jeden z nejlepsich filmu jaky jsem kdy videl, jsem unesen, nemam slov, koukal jsem na to s otevrenou pusou a to uz jsem toho videl hodne. uzasne herecke vykony,. strhujici od zacatku do konce. jednim slovem veledilo.dal bych sest hvezdicek, ale nevim jak tu sestou pridat.

plagát

Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky (2014) 

ja se tak nejak netesil, vyrazili jsme s celou rodinou, 11 lidi na silvestra a stravili jsme bajecne odpoledne. bavil jsem se dobre cely film. tohle je jedna z mala trilogii, kdy si netroufam hodnotit zda byl lepsi prvni druhy nebo treti dil. dle meho nazoru vyborna rodinna podivana a klidne bych sel znovu. nemam zadne vyhrady.

plagát

To je koniec! (2013) odpad!

mohlo by se mi to libit kdyby si tvurci odpustili typickej amerockej stupidni humor, cimz kazi spoustu dobrych americkych filmu. kopani do ufiknute lidske hlavy je spise trapne nez humorne. a spousta dalsich traparen.

plagát

Spievanie v daždi (1952) 

nádhera, stejně jako divotvorný hrnec, moje nejoblíbenější muzikály.

plagát

Nie som blázon (1994) 

nadhera, pod louhe dobe jsem videl meho nejoblibenejsiho herce. Tento film mi nejak uniknul. davam vic jak 100%.

plagát

Nikdo nic neví (1947) 

naprosto geniální komedie s jednoduchou zápletkou, výborný Marvan s Filipovským, skvělá dvojice. bavil jsme se od zařátku do konce. překvapilo mne , že hned 2 roky po válce si dokázali dělat srandu z tak vážné věci.

plagát

Babovřesky (2013) odpad!

hmm, postavit film na vulgarnim jmene farare a na trapnych scenach snad dokaze jen pomatenec nebo hollywood (holyud). za kamenaky a za tenhle film nemam ani trosku rad pana rezisera. pokud na tohle jdou lidi do kina tak tomu fakt nerozumim. ach jo, skoda, ruzova malina nebo jaxe jmenuje ta anticena by tomuto filmu slusela, a nejen jedna