Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný

Recenzie (6)

plagát

Pasažieri (2016) 

Typický príklad ako obrovský potenciál filmu pokaziť obrovským klišé.

plagát

These Final Hours (2013) 

Snímok zachytáva alternatívne udalosti po Willisovom neúspechu na asteroide, takže nečakajte happyend. Ako by ste využili posledných 12 hodín? Zmenilo by vás to? Upotení hrdinovia vás o tom prinútia ešte dlho polemizovať. Viete, že šanca náhleho nárazu vesmírneho telesa do Zeme je 90%? Nie je to desivé?

plagát

Rohy (2013) 

Kto by bol povedal, že Danielovi Radcliffovi sa skutočne podarí strhnúť si nálepku Pottera a zažiari vo filme, kde mu z čela budú tentoraz trčať rohy? Ja rozhodne nie. Snímok je natočený podľa rovnomennej knihy a krúti sa okolo vraždy a znásilnenia Danovej frajerky, ktorá roky drala kolená v kostole len preto, aby im v nešťastí nakoniec pomohol satan. Ako sa hovorí, cesty Božie sú nevyspytateľné...

plagát

V pasci (2005) 

Jeden z tých vzácnych filmov, ktoré sa zo začiatku síce tvária ako strata času, ale po prvej pol hodine vám celkom vyrazia dych. Rozhodne nečakajte drámu Nabokovej Lolity, ktorú ohrozuje pedofilný tridsiatnik. Ak vydržíte pomalý rozbeh deja s nízkym rozpočtom, môžete sa pripraviť na poriadnu psychologickú jazdu. Nič totiž nie je na prvý pohľad také, ako sa zdá a vy sa zamotáte vo vlastných hypotézach.

plagát

Dvere (2009) 

Čo keby existovali dvere do alternatívneho sveta, kde nájdete svoje, o niekoľko rokov mladšie ja? Zmenili by ste niečo podstatné vo svojom živote? Ja určite áno. Vedeli ste o tom, že Mads Mikkelsen bol v roku 2012 v Bratislave?

plagát

Lono (2010) 

Do roly ženy, ktorá porodí a vychováva klona svojho mŕtveho frajera si neviem predstaviť nikoho vhodnejšieho ako samotnú kráľovnú divných filmov - Evu Green. Lono bolo jedno z prvých diel, na ktoré som sa pozerala s otvorenými ústami a začala ju vnímať aj inak, ako len Bondovo dievča s dobrými kozami. Preto ak máte náladu na upršané írske pobrežie, predsudky nesympatických ľudí, alebo len chcete vidieť nahú Tonksovú z Harryho Pottera, je pre vás tento film skvelou voľbou.