Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Klub bitkárov

Klub bitkárov (1999)

Norton + Pitt bola zrejme najgenialnejsia herecka dvojica kinematografie, film o bitkaroch ktory nieje o bitkaroch. Anarchia znazornena v najrafinovanejsej forme zobrazena presne ako ma byt. Tyler Durden je postava ktoru nemate radi ale musite ju milovat, pretoze vsetko dokaze tak obhajit ze jedine co urobite je palec hore, ta charizma je citit vzdy ked ho zbadate, Fincher sa na filme nadherne ukojil a ja po dosledovani taktiez.

Leon

Leon (1994)

Besson a Reno podávaní ako ich mám najradšej, mrazivý thriller zo starej školy, milujem zábery cez kukátko Leonovho bytu. Ani po tolkých rokoch sa neviem ubrániť maličkej slzičke na konci filmu. Klobúk dole páni francúzi.

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Už absolútny kult v ktorom je skvelé úplne všetko, námet, scenár, réžia, herectvo, hudba. Guy Ritchie sa týmto filmom u mňa zaradil veľmi vysoko v rebríčku uznávaných tvorcov a myslím že seba samého vďaka tomuto skvostu už zrejme neprekoná.

Telefónna búdka

Telefónna búdka (2002)

Nikdy by som si nebol pomyslel že raz budem tak prikovaný do kresla pri sledovaní chlapíka v jednej búdke na jednej ulici viac ako hodinu bez vnímania okolitého sveta. Bravo pán Schumacher a Colin Farrell toto veľdielo je skvost v svetovej kinematografii, to čo sa vám tu podarilo sa len tak nevidí !!!!!

Rýchlo a zbesilo

Rýchlo a zbesilo (2001)

Výborný oddychový letný blockbuster plný rýchlych krásnych áut a skvelých hercov, ktorý ma asi nikdy neomrzí. Mozog odložiť nabok vedľa gauča a nechať sa unášať v slnečnej krajine NOSom a Dieselovými bicepsami.