Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbené seriály (8)

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

Veľká škoda že po dokonalých prvých štyroch sériách Hankymu dochádzal dych ( 5ta s Apocalypsom je čisté zlo), no seriál priniesol na obrazovky vynikajúci charakter ktorému závidel snáď každý muž. Škoda slabších posledných sérii no u mňa a myslím že nielen u mňa má vďaka perfektnému hláškovaniu a citlivo vyváženénu postoju sex - láska seriál status KULT !! Hank Moody mi chýba.

Perníkový tatko

Perníkový tatko (2008)

Zjedol som to za necele tri tyzdne a jedine co k tomu dodat je asi "Wau !!!! " posledna seria je vysoka skola scenaristiky, charaktery su genialne ako aj samotna rezia a dej. Urcite jeden z naj serialov aky kedy brazdil obrazovky.

Temný prípad

Temný prípad (2014)

Absolútny atmosférický detektívny skvost, s do kosti prepracovanými postavami, a prostredím, ktorý na úseku 8 epizód diváka vtiahne do 17 rokov trvajúceho prípadu a nepustí ani na sekundu. Herectvo nastavené do neľudských výšin, scenárista sa vyhral a vyšperkoval všetko do absolútna. V štvrtej epizóde najlepšia bezstrihovka posledných rokov. Hodnotenie prvej minisérie 95 %.

Vikingovia

Vikingovia (2013)

Absolútne fantastický historický seriál plný krásnych drsných exteriérov, akurátnou dávkou mystičnosti, neokukaných sympatických hercov, potešujúcou dávkou brutality a skvelým chytľavým dejom. Od série k sérii stúpa kvalita hore, čo je obrovské plus v tejto seriálovej dobe. Výborný náhľad do severskej kultúry a na ich ťaženie a myslenie. Samostatná kategória je samotný soundtrack ku každému dielu ktorý podľa mňa na seriálovom poli nemá konkurenciu!!! Kto ešte neskúsil okamžite zmeniť !