Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenzie (7)

plagát

Putovanie s dinosaurami (1999) (seriál) 

Seriál, ktorý sledujem od detstva a vždy si ho plnými dúškami uživam. Na deväťdesiate roky má seriál veľmi slušné efekty a výborne spracovaný príbeh. Páči sa mi, ako každý diel seriálu sleduje iné obdobie a život jedného dinosaura, ktoré skvelo utvárajú dejovú líniu. Práve toto dokáže každého milovníka týchto prehistorických tvorov nadchnúť a presedieť pri ňom celý deň.

plagát

300 (2006) 

Pre mňa nič moc. Historicky celkom nepresné, vágny dej. Ale bitky ma celkom zaujali a niektoré z nich boli urobené skvele, aj keď tú rockovú hodbu si k tomu mohli odpustiť plus aj tie netvory.

plagát

James Bond: Skyfall (2012) 

Veľmi dobrá bondovka, vyrovná sa aj tým z čias Conneryho. Akcia hneď od začiatku filmu a skvelý humor, ktorý sa k postave Bonda hodí. Skvelá bola najmä scéna s Aston Martin DB5 a boj v starom Bondovom dome. Možno som čakal niečo viac od Bondgirl, ale záporák mi to úplne vynahradil. Veľké plus za scénu na konci filmu, kde je predstavená Moneypenny a nový M.

plagát

Hviezdna brána: Atlantída (2004) (seriál) 

Skvele zameraný spin-off seriálu sg-1, ktorý sa viac zameriava na rasu Antikov, v predchádzajúcom seriáli akosi neprebádanú. Preto sa mi stratené mesto Antikov ihneď zapáčilo, spolu aj s novými záporákmi.

plagát

Hviezdna brána (1994) 

V mojom prípade som začal pozerať seriál skôr ako som videl film, takže po pozretí filmu som bol spokojný. Začiatok skvelého seriálu som si nevedel lepšie predstaviť. Jackson v podaní j. Spadera bol vinikajúci a K. Russel hrajúci O'Neilla nevynímajúc. Vinikajúca hudba, neskôr prenesená do seriálu, a skvelá výprava z neho podľa mňa robia jeden z najlepších sci-fi filmov súčastnosti. A kotkodákajúci spader bol na nezaplatenie.

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Skvelé spojenie superhrdinov, ktorí sa dostali do povedmia divákov len nedávno a preto sú stále zaujímaví. Keďže väčšina z nich už svoj film mala, tak sa nemusí venovať veľká časť fimu tomu, ako ich schopnosti fungujú a ako ich získali. Veľmi na mňa zapôsobila najmä záverečná bitka v new yorku a skvelé efekty. Prakticky nie je čo vytknúť.