Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Obľúbené filmy (9)

Smrtonosná zbraň

Smrtonosná zbraň (1987)

Som veľký fanúšik celej série Smrtonosná zbraň, každá časť je perfektná a vždy sa skvelo bavím. jeden z filmov ktoré môžem pozerať stále a nikdy ma neomrzia :)

Constantine

Constantine (2005)

Tento film si vždycky veľmi rád pozriem :) Keanu Reeves sa tam perfektne hodí a taktiež bol perfektný. Constantine je pre mňa najdrsnejší a najcharizmatickejší comicsový hrdina a ten jeho humor xD pri filme som sa hrozne bavil a užíval si ho aj po asi 20x.takže jednoznačne 5* a Constantine patrí medzi moje top filmy a hrozne sa teším na druhý diel.

Vikingovia

Vikingovia (1999)

Keď som bol malý tento film som pozeral snáď každý deň, vedel som dialógy skoro naspamäť a bol som filmom unesený. No teraz keď som starší, tak ten film stále milujem a má pre mňa obrovskú sentimentálnu hodnotu. Film si vždycky rád pozriem a dám voľnosť svojmu detskému JA :)

O dívce, která proskočila časem

O dívce, která proskočila časem (2006)

Fúha tak toto anime som videl na Otakone,vošiel som hneď do 1.miestnosti a tam práve začínalo toto anime,mal som v pláne po chvíly odísť ale to anime ma tak zaujalo že som nemohol. Proste perfektné nič viac k tomu nemôžem povedať, jedno z mojich top Anime a na konci som uronil aj slzu.