Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené seriály (10)

Priatelia

Priatelia (1994)

Veľká klasika. Šesť rôznych ľudí prepletených minulosťami sa stanú najlepšími priateľmi. Neskutočne vtipný seriál plný trápnych situácii, do ktorých sa hlavné postavy dostávajú celkom často.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Seriál ma zaujal svojou prirodzenosťou a uprimnosťou, čím myslím reálne priblíženie dávnej doby rytierov.(drsnejšie bojové scény plné krvi, erotika,..) Takisto ma zaujal nádych fantasy, deja, intríg a pod. Avšak ma časom sklamávala pomalosť plynutia deja, silné reči každej jednej postavy. Celkovo však seriál hodnotím veľmi pozitívne, ale myslím si, že jednotlivé časti by mohli kľudne trvať 40min. namiesto 60min.

Vikingovia

Vikingovia (2013)

Prvá séria bola pre mňa určite 5-hviezdičková, druhá má kvalitu, no už to nie je prvá. Postupom serii kvalita vyrazne klesa, piata seria je pre mna na urovni 2 hviezdiciek.

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

Dlho som ho odkladal, pretože som ho považoval za lacnú snahu napodobiť Priatelov. Takisto mi spočiatku prišiel trošku lacný humor, no po pár častiach som sa do toho dostal a miestami som mal pocit, že sa Priatelom až vyrovnal ba v niektorých oblastiach až prekonal. Avšak posledné série(7. a 8.) sú už na môj vkus celkom slabé a deju už chýba jeho základný obsah a to poznávanie Tedovej ženy. Občas sa ešte pritrafí lepšia časť, ale už to pozerám len zo zvedavosti a zotrvačnosti. Dúfam, že táto dlhá predlžovaná smrť dostane ranu z milosti už v 8.sérii. To by seriál ako taký mohlo ešte trošku zachrániť, pretože seriál robí veľkým aj to, že vie kedy skončiť.