Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (11)

plagát

Dycky Sunderland (2018) (seriál) 

Je ťažko si po tomto dokumente neobľúbiť klub so zamestnancami a fanúšikmi, čo sú ako rodina. Ale futbal je tvrdý business a citová angažovanosť musí ísť bokom. Diery v rozpočte po predchádzajúcom vlastníkovi, ktorý sa klubu nevenoval zanechali neľahkú úlohu pre nového vlastníka, ktorý sa snaží Sunderland zachrániť. A fanúšikovia Sunderlendu sú neskutoční srdciari. Veľmi im prajem vstanutie z popola . Výborný dokument zo zákulisia klubu.

plagát

Afrika na Pionieri (2019) 

Fantastický road movie zážitok. Na jednej strane závisť, na druhej strane poklona chalanom, že sa na niečo také odhodlali. Celý film v krásnych záberoch a farbách, vtipné podanie a zároveň zobrazená nadherná a krutá realita života na africkom kontinente. Ani na chvíľku som sa nenudil a napriek tomu, že som to sledoval takmer o polnoci, by som vklude vydržal aj dvakrát toľko bez mihnutia oka, alebo náznaku únavy. Dúfam, že Afrikou chalani neskončili a budú pokračovať v cestách...

plagát

Muž vo vlaku (2018) 

Akčná odreagovačka ako sme už u Neesona zvyknutí. Bavilo ma to od začiatku po koniec, žiadná hluchá pasáž, jednoduchý, ale dobre spracovaný dej. Na konci už prehnané s tým vykolajením vlaku, ale inač dobrý akčňák.

plagát

Disaster Artist (2017) 

Nemusíte vidieť pôvodný film The Room aby ste mali predstavu o deji, ale doporučujem si aspoň niečo prečítať o pôvode tohto filmu. Samotný Disaster Artist ma ničím nezaujal. I keď charakterovo zaujímavé postavy občas zabavili, celkovovo ma film nijako nezaujal a miestami nudil.

plagát

Kokaín (2001) 

Pekný životopisno drogový príbeh, ale never nikomu alebo pýcha predchádza pád, poučenie asi z každeho podobného filmu. Oddychovka ktorá nenudí od začiatku po koniec.

plagát

Americký gangster (2007) 

Asi moja naj gangsterka. Tento žáner zbožňujem Americky gangster má všetko. Ako sa z nuly vypracovať na šéfa mafie a hlavne byť v úzadí, až kým ..... však viete ako to chodí

plagát

Posledný Mohykán (1992) 

Vynikajúca sekerovka zo starej školy, presne ako to mám rád. Sekačky, príbeh, pomsta a všetko čo k tomu patrí.

plagát

Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu (2016) 

Zo začiatku zdĺhavé, ale zhruba od polovice to už bol masaker, na ktorý sme si už tradične u Gibsona zvykli. 4 hviezdičky hlavne za perfektne spravené efekty v boji. Príbeh bol klišé.

plagát

Lovci gangstrov (2013) 

Vyumelkovana hollywoodska napodobenina kvalitneho filmu tohto zanru. Prisla mi hrozne stereotypna. Lovci Gangstrov chceli napodobnit podobny film: Neúplatní, ale ani zdaleka sa mu to nepodarilo. Prebraty pribeh, no velmi slaby. 3 hviezdicky len kvoli celkom zaujimavej kamere. Zvuk ma tiez moc nenadchol.

plagát

Žena v čiernom (2012) 

dobrý námet, herecké obsadenie, zvuk. Ale kamera ma dosť sklamala. Mám rád tento žaner filmov, ako mysteriozne thrilery a ducharske horrory a neviem, niečo tomu chýbalo, taky priemerný duchársky horror