Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (169)

plagát

Fantastické zvery a ich výskyt (2016) 

Autistickému Herrymu to ide lepšie ako zjazvenému. Zaujímavý scenár, otrepaná kamera i akcia, vyladené herecké výkony a hlavne zvieratká čo rozum neberie je to čo si odnesiete. Schválne som otvoril svoj dovolenkový kufor čo na mňa vybafne....zatuchnuté plavky.

plagát

Wind River (2017) 

Až na tie monológy, poučovanie a životné múdra od Hawkeyeho, som sa solídne "bavil". Nohy som mal na konci premrznuté, pľúca stiahnuté a trochu pobolieval i konečník...

plagát

Čierny panter (2018) 

Ono mať tunák také oné Vibratórium by bolo špica. Deti by nemuseli chodiť do školy, dospelákom by padali tie oné pečené holuby do huby a vzdelávali, zabávali by sme sa chrúmaním modrých tabletiek. Nie tie čo beriem teraz keď manželka plače, že som sa jej dlho nevenoval. Už viem, čo zažíva keď večer šahá do šuflíka pre technológiu založenú na Vibratóriu. Keď totok dokázali v strede Afriky, tunák by sme s tým Vibrátoriom dokázali onakvejšie kúsky...

plagát

Pobrežná hliadka (2017) odpad!

Žiadna paródia (vtipná), ani akcia sa nekoná. Trapné, bezduché, hrajúce sa na niečo čo absolútne nie je. Ani akcia, ani humor, ani pekné ženy, ani nebežia...ani prd. Ani, ani...trapné aj to péro v dlani.

plagát

Stratený v džungli (2017) 

Herry Potter si myslí, že keď porazil Voldemorta štýlom, šťastie sadne na blbého, skúsi to i s Amazonským pralesom. Osobne by gule na potulky s úlyzným stopárom, ktorý by na sídlisku neprehovoril na cukrík ani 2-ročné dieťa z azyláku, nenašiel.Pretože sa ale ocitol v spoločnosti 2 najlepších priateľov, dokonalých suverénov, ktorých spoznal pred 8 hodinami, ktorým život iba dáva a oni beru plnými priehršťami a nikdy nepočuli od rodičov, že ľudia sú horší než zvieratá, natož tak aby mali v živote pred niekým, niečím rešpekt, všetko dopadne ako má. V tomto "survival filme" je všetko čo očakávate. Rozbroje, otlaky, väčšie otlaky, krvavé a mokvavé otlaky, motanie v kruhu, nejaké zvieratká (aj na jedenie) známe hlavne z NewYorkskej zoo, trochu viac vody, hlad, dokonca full halucinácie. Dve hviezdičky za vychudnutého Herryho (to je tak všetko čo som mu veril). Pôvodne by som dal 3, ale to by musel tú kvetinku v závere zožrať a z chuti si odgrgnúť.

plagát

Malý unavený Joe (1972) 

Stále si rád pozriem klasické špageti a spenserovky. Nerozčuľujem sa nad dejom, réžiou, kamerou, trikmi, ba dokonca ani nejakou propagandou. Zaspím pokojne a chrapkám si sťa batoľa.

plagát

Ronin (1998) 

Vynikajúce akčné scény. Bez omaľovániek.

plagát

Star Wars: Poslední Jediovia (2017) 

Tak som sa rozhodol, že si začnem privyrábať varením pervitínu. Varím, varím a tu zrazu klop, klop na dvere. Kuknem cez kukátko a tam ťažkoodenci s baranidlom, v plyn. maskách a čerstvo, cez nepriehľadný štátny tender, zakúpenými poloautomatmi zo Srí Lanky. Í do prdelky, pomyslím si a rýchlo zakričím, moméént som v sprche. Kuknem z okna, 3x obrnený transportér, 2x húfnica Zuzana, 6x snajper, 1x smetiarske auto-operačné stredisko. Zavriem oči a hľadám Silu. Cítim Rovnováhu. Som z odboja, ja som tá iskra. Beriem svoj lak na šediny, ktorý používam výhradne na spodné partie, vkladám do mikrovlnky a nastavujem 30 sekúnd. Sila je so mnou, cítim ju všade, ja som Sila. Otváram okno, zapínam zlanovaciu skobu na televízny kábel medzi panelákmi natiahnutý v 90-tych rokoch a ...nasleduje mix scén z Čárliho anjelov, Smrtonostnej pasce 1,2,3 a Tango a Keš....cítim Silu, nastolujem Rovnováhu. Dopadám na zem a rýchlo sa strácam v dave Karnevalového sprievodu.----------------- Rozhodne lepšie ako predchádzajúca časť. Dokonca by som povedal, že tí dvaja telepati by sa radi kontaktovali i fyzicky, teda telesne. Možno by pri tom nemali oči plné sĺz a s tým hnusným skřetom by sa vysporiadali už po prvej spoločnej noci. No a Lukovy sa nečudujem, že sa mu nechcelo z prírodného raja. Chlastať zelený mok z bradaviek mimozemského čuda, nechať sa obskakovať domorodými otrokmi, chodiť stale hore dole schodami a masturbovať rukou terminátora, to by som bral aj ja, teda pokiaľ by mi niekto doniesol pružinovú matrac. Akcii chýba viac osobných súbojov. Stret Luka s Kyla je krátky, nezáživný.