Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný

Recenzie (25)

plagát

Forever (2018) (seriál) 

Seriál s veľmi netypickým snovým nádychom. Tak sa to dá opísať asi najlepšie. Ako keby ste celý čas snívali. Hranie Freda Armisena pôsobí veľmi umelo ako keby ani nehral človeka. To robí seriál zaujímavým, okrem deja ktorý je nepredvídateľný a donúti vás pozerať ďalej aj keď ste to chceli na začiatku vzdať. Nie je to veľmi komédia, aspoň ja som sa nezasmiala, spomínaný rutinný život som si vzala osobne. Ak sa mení váš partner môže to byť desivé, musíte sa zamyslieť nad zmenou ktorú váš život zastihne.

plagát

Black Adam (2022) 

Klasický super-hero film. Neprekvapí naozaj ničím, predvídavosť je namieste ale predsa len, dušu to má najmä charaktermi, ktoré tento film tvoria. Dr Fate ma zaujal najviac, jeho tajomné vystupovanie vo videní budúcnosti a ultimátne oslobodenie, ktoré na konci zažil bolo krásne pozorovať.

plagát

Čierny panter (2018) 

Možno moje prílišné očakávania od tohto filmu spôsobili následné sklamanie. Iba mi to potvrdilo moju teóriu- nemajte očakávania! V tomto filme si dali záležať na vyzobrazení africkej kultúry, čo sa mi zdalo síce veľmi poučné a ohľaduplné, ale chýbalo mi tam to typické ,,marvelovské". T.j. viac vtipu, vtipných situácií, iste nie každý hrdina je typický sarkastický típek, ktorý sa špecializuje v ztrápňovaní situácie, ale tu mi taká tá iskra čo robí marvelovku marvelovkou naozaj chýbala. Dej bol tiež mätúci, slabo rozvitý, čakáte kedy sa to rozbehne a ono sa to nakoniec skončí a vy vychádzate z kina trochu neistí z toho, čo ste to práve videli.

plagát

S láskou, Rosie (2014) 

Sladký film, ktorý zahraje srdce, je dokonalý na dlhé upršané dni, kedy ste zababušení v posteli a z hrnčeka opatrne sŕkate horúci zelený čaj. Idylka, ktorá vás naťahuje, ale postupom času sa tak či tak dostaneme na zaslúžený presladený koniec, ktorý je dokonale na mieste.

plagát

Transformers: Zánik (2014) 

Na tomto filme sa mi najviac páčilo že tu bola akcia. Veľa,veľa akcie. Vždy som bola na veľmi akčné filmy,takže keď v podstate skoro každá scéna pozostávala z akcie,nesmierne ma to potešilo. Všetkých Transformers som videla tak minulé leto alebo leto pred tým,takže už si tak veľmi nepamätám o čom to bolo,ale viem že toľko akcie tam nebolo. Nicole Peltz mi ako Tessa vôbec nesedela,dokonca mi prišla celkom otravná. Ako to už samozrejme býva tak v akčných filmoch musí byť aj niaka romantika,aj keď nechápem prečo,bolo by to krajšie a lepšie bez nej,ale dobre. Hudba perfektná,dej samá akcia,no nejde mi nedať tomuto filmu 5 hviezd.

plagát

Svetová vojna Z (2013) 

Pre mňa tento film nebol thriller ani dráma a horor už vôbec nie. Na začiatku to bolo celkom v poriadku ale potom sa to zohralo všetko tak príliš rýchlo,že som ani nestačila na dej. Dokonca môžem povedať že väčšinu času som sa nudila,jediné čo ma zaujalo bol možno koniec filmu,ale ani to nebolo dobre. Chcelo by to pokračovanie,lebo sa mi zdalo že dej tak na konci naväzoval.

plagát

Pán prsteňov: Dve veže (2002) 

Čo sa mi na tomto filme páčilo najviac,tak to bolo znova to nádherné prostredie kde sa dej odohráva. Inak nemôžem povedať že sa mi tento film nepáči,to vôbec nie,soundtrack je skvelý,dej pôsobivý. Lenže na 5 hviezd by to asi nebolo. Nebolo to tak že by ma dej doslova pohltil a ja by som na film pozerala s otvorenou pusou. Nie,film ma občasne nudil,žiadne také veľké napätie tam nebolo. Takže film hodnotím na 80%.

plagát

Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa (2001) 

Možno by som tomuto filmu lepšie rozumela,keby som si prečítala knihu. Neviem mám veľa nezodpovedaných otázok na ktoré odpovede sa dozviem asi v nasledujúcich dieloch,ktoré si mám v pláne pozrieť v najbližších dňoch. Inak je film v poriadku. Časté boje,napätie a to najlepšie-žiadna romantika. Možno tak jedna scéna ale inak vôbec žiadna. (menší spoiler);nechápem ako Orlando vždy z bojov vyviazol bez jediného škrabanca.

plagát

Austin a Ally (2011) (seriál) 

Ja naozaj neviem prečo robí Disney Channel seriály ktoré sú stále o tom istom. Aj keď je pravda,v Amerike to má vyššie hodnotenie ako u nás. Lenže pre mňa je to len ďalší z mnoha iných jednotvárnych,nudných a trápnych seriálov na XD. Navyše dabing Lauri Marano v češtine sa vážne nedá počúvať. Odpady nedávam ale toto si nezaslúži ani 1 hviezdu tak bez hodnotenia.