Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Rodinný

Recenzie (12)

plagát

Mestečko záhad (2012) (seriál) 

Konečne kukatelný seriál na Disney Channel !

plagát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

Každý zalamoval rukami nad tým aký je to úžasne strašidelný seriál. Uznávam že pojem mysteriózny je na mieste ale strašidelný nie je. Jonathan Frakes je dobrý moderátor ale nechápem ako môžu takéto príbehy niekoho vydesiť.Špeciálne efekty sú priveľmi chaotické a nevyzerajú presvedčivo. Ale tie tri si to hádam zaslúži...

plagát

Haunted Boy: The Secret Diary of the Exorcist, The (2010) 

Celý film som síce nevidel ale poznám dosť dobre prípad Robbieho Manheima (o ktorého pravdepodobne ide) a skutočne viac vedieť nepotrebujem. Už len keď si prečítate o čo išlo pri exorcisme Rolanda Doea (ktorý sa stal inšpiráciou aj pre príbeh známeho Exorcistu), musí vás mraziť. To že tento muž po vyhnaní diabla žil normálny život ma udivuje viac než čokoľvek iné. Prežil hrozné veci na ktoré si navyše ani nepamätal ale dokázal žiť plnohodnotný život. Videl som iba málo z filmu ale myslím že je to tak či tak výborná téma z ktorej môže vzísť excelentný horor.

plagát

Izba 1408 (2007) 

Napriek tomu že preferujem horory v ktorých nejde len o počet zoťatých hláv pri dovolenke v horskej chate, tuto by sa volačo na ten spôsob zišlo. Film má síce v popise horor ale každý z nás vie že nejde o úplne "čistokrvný" film tohto druhu. Ide skôr o psycho-film. Pomer udalostí ktoré vám zamotajú hlavu až neviete kde je východ z vašej izby a udalostí ktoré vás vystrašia je asi 70 ku 30. Niektoré postavy nemajú vôbec význam čo sa deja týka (tzv. sú zbytočné) a najväčší problém celého filmu je že v konečnom dôsledku nevieme kto za všetkým stojí. Diabolská sila ktorá doženie hlavného hrdinu až k pokusu o samovraždu ? Lenže my chceme vidieť kto to je. Nestačí nám vedieť že ide o tajomnú silu, chceme vidieť jej zhmotnenie. A to tu chýba. Ale inak v porovnaní s dnešnými hrormy je to stále dobré.

plagát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Keď sa už zdalo že na českej seriálovej scéne nemôže byť viac "telenoviel" ľudia z ČT dostali nápad urobiť telenovelu ktorá začína niekedy v 60.tych rokoch. Telenovela by to bola dobrá ale niektorí to berú ako dramatický seriál čo "Vyprávéj" rozhodne nie je. Je to zmes trápnych hereckých výkonov a nezmyselného príbehu. Výkony hercov sú teatrálne a scény ktoré majú byť vážne sú zničené hereckým umením hlavných predstaviteľov.Navyše seriál jednoznačne ťaží z úspechu českých filmov ktoré sa odohrávajú v tomto období. Ako vtip dobré ale ako obstojný seriál to určite nevyzerá.

plagát

G-Force: Veľmi zvláštna jednotka (2009) 

Zaujímavé, vtipné a akčné je toto dielo. Hrdinovia sú sympatický a rýchlo si na nich zvykneme. Trocha neočakávaný koniec korunuje tento animák, ktorý má čím zaujať ale nie je dokonalý.

plagát

Co je Andy? (2001) (seriál) 

Opäť spomienka na detstvo. Krásna spomienka. Dlho som tento seriál nevidel a keď som ho konečne našiel, pôsobil na mňa až nostalgicky. Nie všetky diely sú "dokonalé" ale keď si dáme dohromady všetky tri série, je to za tých 5*. Škoda že debilný Disney Channel nedáva vrámci série "flashbackových seriálov" aj tento.

plagát

Phineas a Ferb (2007) (seriál) odpad!

Najväčšia sprostosť v televízii. Postavičky sú otravné, stereotypný príbeh ma sere k smrti, hlášky postáv sú infantilné (hlášky typu: Co tu dělááááš ???) a navyše seriál očividne vykráda niektoré veci z iných a ak nie tak opakuje to čo sme videli už x-krát. Odpad !

plagát

Priatelia Toma a Jerryho (1990) (seriál) 

Aj keď "nové" postavy vyzerajú skôr ako majonéza rozplasnutá na stene, aj keď pesničky majú trápny text ktorý sa vôbec nerýmuje a skoro každý diel nemá nič čím by zaujal, nájde sa sem tam dobrý nápad sem tam aj obstojná animácia a niektoré hlášky sú vcelku dobré, každopádne ide o najhlbšie dno kam až môže Tom a Jerry klesnúť.

plagát

Leví kráľ: Simbova pýcha (1998) 

Krásny príbeh, fantastická atmosféra a aj začiatok nového príbehu. Leví kráľ bol pre mňa trocha nezaujímavý (ja viem že toto zrejme fanúšikovia nepočujú radi) ale ten príbeh ma až tak neoslovil. Naproti tomu "Symbova pýcha" alebo (čo sa k filmu s takouto tematikou viac hodí) "Symbova svorka" ukazuje príbeh ktorý sa odohráva dlho po prvom diely. Tento film ma priviedol k pátraniu: aké udalosti nasledovali po tom čo sa Simba stal kráľom atd. atd. Doviedlo ma to až k Simbovmu synovi Kopovi ktorý umrel (aspoň to tak vyzerá) dlho pred Kiarou. Leví kráľ 2 zakončuje fantastický, emotívny epos podľa príbehov z knihy TLK: Six new adventures. Konečne to má strhujúci príbeh a všetko animácia, hudba (určite krajšia ako v jednotke). Jediné čo mi vadí je stereotypné sledovanie Kiari Timonom a Pumbom. Ale inak bravo.