Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Horor
  • Dobrodružný
  • Komédia
  • Dráma

Recenzie (33)

plagát

Sám v temnote (2005) 

Poviem to takto, film sám o sebe má vynikajúci príbeh. Dalo by sa z neho veľmi veľa vytrieskať. Ale spracovanie (monštrá boli skvelo urobené), herci, kamera.... Pri všetkých tých mínusoch je jediným veľkým plusom filmu Nightwish - Wish I Had An Angel. Asi toľko k tomu :)

plagát

Jurský masakr (2012) 

Poviem to takto: Justin Bieber v Jurskom parku bez parku a bez jurského parku. Dej sám o sebe skvelý, dalo by sa povedať, že by sa z toho niečo dalo aj vytiahnúť, ale... kamerou ? stále? Nestačila PA séria?

plagát

Godzilla (1998) 

Mal som 4 roky ked som toto prvý raz videl... Ale skoro stále som sa k tomuto filmu vracal. Podľa toho čo čítam podomnou, tak všetci (skoro) na tento film len hubujú, že to bola hrôza a neviem čo... Neviem ako ostatní, ale oproti ostatným Godzilliam je toto omnoho lepšie. Prvá Godzilla bola skvelá, to sa nedá poprieť, predsa len na 60 rokov (skoro) starý film... Ale ostatné? Godzilla vs Mechanická Godzilla... To nie sú filmy, to sú len zlátaniny. Emmerich vytvoril skvelý film, to sa nedá poprieť. Aj digitálne efekty boli skvelé, teda, až na pár scén, ale preboha, uvedomte sa ľudia. Nadávate na tento film, ale skúste si ho sami natočiť, skúste sami všetko vytvoriť a potom niečo hovorte. Ale späť k filmu... Začiatok vyzerá celkom sľubne. Jadrové testy v Tichomorí, ožiarené vajíčka... Potom prenesenie sa do súčastnosti, napadnutie lodi. Od začiatku filmu nás Emmerich na niečo pripravuje a potom to už len doťahuje. Fajn, je pravda že film miestami zadrhával, nudil a pod., ale to proste k takýmto filmom patrí. Osobne mám tento film celkom rád. Hlavne kvôli prekrásnej veľkéj Godzille, ktorá bola veľmi skvelo vytvorená a skutočne pôsobila viac realisticky ako ostatné godzilli, kde trhá oči z toho, že sú to len nafukovacie "anči". Tento film mal okrem slušného deja a prekrásnej godzilli ešte jedno plus - scény v MSG s mládatami. Vskutku geniálne. A Jean Reno... inu, oproti ostatným bol jeho výkon skutočne majstrovský. Celkom slušný výkon podal aj Doug Savant. Hudba bola tiež skvelá. Miestami katastrofická, inokedy taká... fantazíjna, čo viac dodať. Film bol pre mňa skvelý, ak sa to niekomu nepáči, nech páli do p**i a bude pokoj :)

plagát

Kvílení vlkodlaků IV (1988) 

Nooo.... tento film je sám o sebe niečo ako prvé Kvílenie. Dej bol o dosť lepší než predchádzajúce diely a úprimne, bol to práve tento diel, s ktorým som započal túto sériu a aj ked to nebolo zrovna najlepšie spracované, v niektorých scénach som sa celkom aj vydesil, takže osobne si myslím, že je to celkom slušné hororové spracovanie :)

plagát

Kvílení vlkodlaků III (1987) 

No tak toto je rozhodne najhoršia časť série čo som videl,... Ten začiatok, kostými, scény... Videl som už všeličo, ale toto...na toto nič nemá! Myslím že som už aj pochopil prečo je na svete toľko mužov inak orientovaných... keby vidím Dagmar v stave maximálneho ochlpenia a nechutnosti, tiež radšej zmením orientáciu. Ale zaslúži si potlesk. Nemyslím si že existuje niekto, kto by si zopakoval túto rolu :) Ale dej je sám o sebe celkom...prijateľný až na scénu rodenia... brrr.... pri tej scéne som jedol polystyrénové chlebíčky, po scéne som sa ich ešte nedotkol a to už je jeden rok! :)

plagát

Zavýjanie 2: Tvoja sestra je vlkolak (1985) 

No... Ako opísať film z ktorého mi bolo špatne? Nebrať do úvahy neuveriteľný vlkodlačí sex... aj sa to dalo pozerať. Naviac, ako často sa stáva, že človek uvidí takéto nechutnosti v jednom filme, zasadenom do Československa? Nebolo to nijak extra špatné, ani dobré,... Vlkodlačí sex... fakt nechutné... brr.... byť Sybil v tej scéne... pogrcám sa, poserem sa, poštím sa, skolabujú mi obličky, pľúca... proste... umrel by som od nechute. Kam sa hrabe drbnutý TWILIGHT? Na toto nemá ani TS ani TVD! Takéto nechutnosti sa nikde už nevidia :D Proste... pustite to Tfajlajt fanjebličke a budete mať dobrý pocit z toho, že možno opustí Tfajlajt sériu a na vlkodlakov už nebude pozerať. :)

plagát

Kvílenie vlkolakov (1981) 

No, osobne som tento film videl minulý rok a musím povedať, vzhľadom na to, koľko má tento film rokov to je aj dnes celkom slušná hororová akcia. Premena vlkodlaka bola...ak si to môžem dovoliť, tak Legendárna. Premena, ktorá sa snád už nikde inde nezopakovala. Proste...skvelý film to bol. Ale s postupom série (ktorá bola čím dalej tým nudnejšia a nudnejšia - až na štvrtý diel ) to všetko strácalo na napätí, všetko sa už dalo predpokladať, ale prvý diel... asi najlepší :)

plagát

Never Cry Werewolf (2008) 

No...ked sa to tak vezme, nebolo to zrovna špatné, ale až moc mi to pripomínalo také tie...disneyovky... hlavne čo sa týka brata Nini. Keby ho zmasakroval, bolo by to lepšie, ale tak... Dej bol celkom chválihodný, čo sa týka vlkodlaka, ten bol tiež prijateľný. Čo k tomu ale dodať, asi len toľko, že film bol sám o sebe celkom dobrý, občas zadrhával inak ale priemerný a tie 4* dávam za Ninu a Kevina :D Ale jedna vec by ma zaujímala, na začiatku...ked bola tá hmla, tak už vtedy bol ten hl. záporák vlkodlak? Pretože marí sa mi niečo že až po tom sa stal vlkodlakom, ked zabil toho...no proste prvú obeť.

plagát

Temný spln (1996) 

Toto bol môj prvý film s vlkodlakom, ktorý som v živote videl. Stále si pamätám, že sme to mali na zelenej kazete. Zelená kazeta... Čo sa týka obsadenia, tak to bolo skvelé, nejaké námietky som nemal a vlkodlak... jeho premena bola jedna z najlepších čo sa dá vydieť. Ked sa to tak vezme, Mayerovka, Smithovka a mnoho daľších čo píšu fantasy... vlkodlak už nevyzerá tak, ako by mal. Vlkodlak je veľký vlk, nič viac. Ale tento film aj ked je už dosť starý, tak stále ma dokáže rovnako desiť ako kedysi a to hlavne kvôli pocitu beznádeje ked je vlkodlak v dome... Vlkodlak má vyzerať hrôzostrašne, nie ako prerastlý vlk či neviem aká korela. Premena tu bola vynikajúca, nie ako v TS ságe kde premena - dostane nervy, vyskočí do vzduchu a voilá hned je z neho veľký vlk. To má byť vlkodlak? Temný spln je jeden z mála filmov, kde vlkodlaci vyzerajú desivo a nie na zasmiatie. Dej filmu bol skvelý - Ted a jeho priateľka sú na nejakej výprave v Nepáli kvôli nejakým vzorkom (asi, tak som to ja chápal) a pri sexe (ako obvykle :D ) ich tábor napadne monštrum, jeho priateľku v tom najlepšom zabije, jeho zraní ale stihne ho zabiť... Potom odchádza na nejaký čas sa spamätať k svojej sestre a čoskoro jeho sestra pochopí, čo sa deje a musí ho proste zastaviť. Scéna v lese, ked sa premieňa je celkovo...skvelá, nemal som nejaké námietky. A koniec filmu... Proste vynikajúci film :)

plagát

Vtierka Castle (2009) (seriál) 

Proste vynikajúci seriál, jediná, skutočne ojedinelá kriminálka, ktorá si človeka dokáže priviazať k sebe a už nepustiť. Napätie je tu neustále cítiť, občas aj nejaké zimomriavky nabehnú, takže s tejto stránky to je maximálne skvelé. Beckettová a Castle sú vynikajúci pár, Beckettová alias Heathová cez noc prostitutka a cez deň policajtka (Na tom som sa smial hódne dlho) a úprimne, jediná kriminálka ktorá skutočne stojí za to, aby sme si ju pozreli, ak nerátam ešte KOSTI, ale KOSTI sú o inom, takže vzhľadom na to, že to je "iba" televízny seriál, je to neskutočne úžasný televízny seriál. 10/10 :)