Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (31)

plagát

My sme Millerovci (2013) 

v rámci svojho žánru ma to celkom milo prekvapilo a hodnotil by som to ako nadpriemer :)

plagát

Podfukári (2013) 

škoda toho konca :) v podstate celý ten film ma bavil...neboli tam pasáže, pri ktorých by som sa nudil ale koniec mi prišiel trošku nelogický a v podstate mi nezapadá správanie Ruffala počas toho filmu ale asi chcel byť až tak veľmi nenápadný, že to hral aj sám pred sebou keď mal scény iba on :D ale inak som bol spokojný :)

plagát

Jamie vaří rychlovky (2010) (relácia) 

v ramci zanru je tento a este jeho 15minutovky asi najlepsie co je... 5*

plagát

Terapia láskou (2012) 

jedna z mala romantickych komedii na ktore ma priatelka prinutila ist a ma aj naozaj bavili a kludne by som si ju pozrel este... velmi zaujimavo napisany pribeh ktory skvelo dotvaraju paradni herci :)

plagát

Zem bez zákona (2012) 

cakal som od toho omnoho viac na zaklade ohlasov a asi som neurobil dobre...film ma nedokazal zaujat tak ako by mal a miestami som sa az nudil

plagát

Teória veľkého tresku (2007) (seriál) 

Vacsina serialov postupne upada najma ked sa uz jedna o 6seriu...toto je vynimka ktora potvrdzuje pravidlo a od 4 serie ma ten serial bavi stale viac a viac ...strasne dobre sa tam dokazali rozpracovat postavy ako Raje, Howard a zvysok tejto trhnutej partie a uz to nie je iba o Parsonsovi a jeho neuveritelneho stvarnenia Sheldna a sexi Kaleyi ako to bolo v prvych dvoch seriach.... vo svojom zanri urcite momentalne najlepsi serial !!!

plagát

Súmrak (2008) 

.herci maju podobnu skalu vyrazov...a to presne 1 vyraz - stewart furt nestastne/ smutne pattinson- to ani neviem povedat co to vyjadruje ten jeho vyraz ale tiez je vkuse rovnaky a Lautner je furt drsny ( aj ked to zacina az v ostatnych dieloch)...v podstate neviem co je na tom filme dobre... ale aj tak ma bavil asi zo vsetkych najviac a preto davam AZ 3 hviezdy (50%)

plagát

Bournov odkaz (2012) 

na prvotnu trilogiu sa to samozrejme nechyta ale nemyslim ze to nejak urazilo, minimalne 75%...kazdopadne by som sa potesil keby sa dozvieme aj o dalsich zatial neznamych agentoch pretoze takyto zaner plny akcie skutocne bavi. Napriklad takeho Toma Hardyho z Outcomu si viem predstavit ;)