Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Dobrodružný

Recenzie (6)

plagát

Dauntless (2019) 

Podla mna velmi pekny, az poeticky film natoceny retro stylom patdesiatych rokov v modernom prevedeny. Po dlhom case ma nieco zaujalo.

plagát

Pobrežná hliadka (2017) odpad!

Tento film je ukazka sucasnej blbosti a trapnosti americkeho naroda. Vsetky klise a trapne vtipky na jednom mieste. Keby aspon tie herecky boli krasne alebo aspon prinajmensom ako Pamela Anderson.

plagát

Revenant Zmŕtvychvstanie (2015) 

Film nebol zlý, ale mal chyby, ktoré boli nelogické a vadili mi. Napr. ako to, že ho v zime napadol medveď? Medvede predsa v zime spia. Keď už hovoríme o zime, keď hlavný hrdina skočil do ľadovej rieky, vydržal by v nej nanajvýš minútu, možno dve, potom by sa dostavilo silné podchladenie a nemohol by sa hýbať. Vo filme si Leonardo pokojne plával v ľadovej rieke ako by sa nič nedialo. Vo filme sú vidieť na oblohe blesky a hrmenie. Keď je sneh a mráz, blesky jednoducho nie sú. Áno, existujú prípady, keď sú, ale to sú veľmi vzácne prípady. Celkovo film na mňa pôsobil ako sfilmované a zdramatizované spôsoby prežitia v prírode s Bearom Gryllsom. Za výkon by som DiCapriovi asi nedal oscara, hoci je môj obľúbený herec, ale Tomovi Hardymu určite, aj hudba a kamera boli fakt dobré. 7/10

plagát

Uloupené Kosovo (2008) (TV film) 

Je to nepochybne dolezita tema a je potrebne o nej hovorit, ale z tohto dokumentu som sa dozvedel len jednu stranu mince. Nie je ani jediny pohlad druhej strany a tak som neziskal ani najmensiu predstavu kto su co su ti kosovski Albanci, iba to, ze bez naroku zaberaju domy, byty a uzemie druheho statu, nicia kostoly a zabiju kazdeho Srba, ktoreho stretnu a mocnosti su na ich strane...tak trochu mi pripominali Capkovych mlokov...vsetko je cierne alebo biele. To ma iritovalo.

plagát

Tak fajn (2012) odpad!

Predstava idylky pre zazobanych a vymatenych Slovakov, deti privatizerov a inych individui odkojenych na Smotanke Eriky Judinyovej, ktori by si nesadli do ineho vozidla ako BMW ci Audiny, lebo je to pod ich uroven. Takze tieto pseudocelebrity a samozvani umelci si teraz natocili film.

plagát

Pokoj (2003) odpad!

Tento film možno naozaj nazvať Občanom Kanom zlého filmu. Je tam naozaj všetko zlé, čo môže tvorca filmu urobiť. Paradoxom je, že ak by sa v ňom objavilo niečo logické a dobre spracované, pokazilo by to celý film, a práve preto je v istom zmysle výnimočný. Dlho som váhal, či kvôli tomu dať päť hviezdičiek alebo odpad!, ale po vzhliadnutí videí (tommy explains it all), kde Tommy Wiseau s vážnou tvárou prirovnáva svoj film k Občanovi Kanovi v tom pozitívnom zmysle, (mimo iných vecí) a že sa považuje za nepochopeného umelca, uvedomil som si, že tých päť hviezdičiek si naozaj nezaslúži, lebo jeho umelecká a inteligenčná úroveň sa pohybuje okolo úrovne Braňa Mojseja.