Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (5)

plagát

Konzultant (2013) 

Wtf? Mohol som z knižnice vytiahnuť desať random kníh, otvoriť ich na random stranách a prečítať ich niekoľko za sebou. Zbytočný bullshit a tých pár zaujímavých scén celkový dojem nezlepší.

plagát

John Wick (2014) 

Mr. Anderson je už trocha starý a hrdzavy, jeho reflexy pomalšie, no so zbraňami mu to stále mastí. Odišiel na dôchodok, zjavne zmenil aj módneho poradcu, lebo ako sa hovorí s vekom prichádza aj vkus. A John Wick, meno ktoré mu pridelil asi program na ochranu svedkov, má štýl. Moderne povedané swáž. Ešte aj to meno kurevsky cvendží. Yeah... I'm thinking he's really back!

plagát

Dovolenka za trest (2014) 

Nejak som nedával pozor. A keď som ho chvíľu dával, mal som pocit, že pozerám ktorýkoľvek film so sandlerom alebo ktorýkoľvek s barrymore, či ktorýkoľvek so sandrymore. Ako blendovaná whisky za 10e, ktorú ponúkneš svoju nie veľmi vítanému susedovi, keď nechceš, aby pil tvoju single malt. Nutno dodať, že to je ale jedna z vydarenejších sandleroviek, stále však sandlerovka. Aspoň tam nehral svoju budúcu frajcu, svoje deti a svoje budúce nevlastné deti naraz sám. Chcel by som vidieť V koži Adama Sandlera. Sandler, Sandler, Sandler, Sandler, Sandler. Ech.

plagát

Equalizer (2014) 

Film o afrokutilovi Timovi, ktorý si zapol na začiatku hry godmode a až do konca utŕži iba pár škrabancov aj to iba od nejakého poskoka. Od začiatku o jeho minulosti nič nevieme, ale vidíme na jeho smutných psích očičkách, že narobil v minulosti pekne veľa paseky a určite musel niekto z jeho milých zomrieť. Klasická klišé zápletka v x- krát recyklovanom obale. Keby takéto filmy vypĺňali programovú ponuku komerčných televízií, hneď by sa to dalo doma v kruhu rodiny pred telkou omnoho viac vydržať. Chcel by som vedieť ešte, ako sa to každý správny výčapník alebo barman dovtípi, že do jeho krčmy prichádzajú trable a schová sa vzadu do špajzy. Plusom bola smrť Dana Bilzeriana. To maš za ten instagram Dan! Dve hodiny to ale ozaj nemuselo trvať. Dávam 3.4 hviezdy lebo 3.5 sa už zaokrúhľuje na 4 a to si teda nezaslúži.