Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

John Wick 4

John Wick 4 (2023)

Debilný koniec. To som nečakal. Ale je tam plno dobrých scén, hlavne bojových. A tiež plno skvelých hercov. Nie je to len o zabíjaní, ale aj o priateľstve. Zvláštne, nevieš, či ho máš zabiť alebo zachrániť.

Black Adam

Black Adam (2022)

Bum, bác, tresk, plesk! Dwayne Johnson už zasa rozbíja veci a všetko, čoho sa dotkne. Nevie si otvoriť dvere, musí rozbiť stenu. Black Adam je jednoznačne ústrednou postavou filmu a bez neho by to bola len zlátanina. Najsilnejším zážitkom nie sú ani tak osobné súboje, ako demonštrácia sily na fyzických objektoch ako sú budovy alebo moderné zbrane. Nejako mi unikla hlavná myšlienka príbehu, pretože sa to tam neustále všetko mláti hlava nehlava. Nevadí, aj tak je to skvelá zábava. Takže Black Adam, nechoď spať, šou sa ešte len začína. Shazam!

Rýchlo a zbesilo 9

Rýchlo a zbesilo 9 (2021)

Stará dobrá klasika, naháňačky, bitky a plno rozbitých vecí. Lietame, skáčeme a robíme kotrmelce. Tak je to správne súdruhovia, tak to má byť. Pretože to je tá správna hollywoodska zábava. Uáááááááááá!!!

Bad Boys navždy

Bad Boys navždy (2020)

Dvaja černosi behajú a strieľajú, vybavovanie účtov, výbuchy, osobné súboje, zabijaci, autá, motorky, mesto, palmy, hotely. Celé je to o tom, že už nechcú robiť to, čo robili predtým, ale predsa to urobia. ide predsa o život, ide o kamaráta. Tak ešte raz a dosť. Dá sa na to pozerať. Dve hodiny, fakt?

Shazam!

Shazam! (2019)

Je to skôr film pre deti okolo 12 rokov. Nie je tam toľko efektov ako v iných filmoch a zloduchovia nie sú takí realistickí a cynickí. Čo je na tomto filme zaujímavé je legenda o siedmych hriechoch. Tie majú spôsobiť skazu sveta a Shazam má tomu zabrániť. Čarodejník odovzdáva svoju moc následníkovi, boj dobra so zlom, prepojenie dvoch svetov, temná strana sily čaká na svoju chvíľu. Sen sa mení na realitu a zatúlané psíča na predátora. Shazam!

Besnenie

Besnenie (2018)

Dwayne Johnson znovu dokazuje, že nie je len svalovec, ktorý hádže ľudí o zem, ale vie zahrať aj citlivejšie postavy. Najprv zachraňuje postihnutého goriliaka Georga pred nákazou, neskôr zachraňuje svet pred ním. Typický americký veľkofilm, kde sa rúcajú budovy, a kde bežný smrteľník nemá šancu prežiť. Skvelý zážitok. Nechýba tu humor v podaní Georgových srandičiek, ktoré neustále skúša na svojho kamaráta Davisa. Je mi ľúto Chicaga. Mesto, ktoré sa sotva spamätalo z útoku Deseptikonov, teraz čelí zvieracím monštrám. To už je moc.

Star Wars: Poslední Jediovia

Star Wars: Poslední Jediovia (2017)

Veľmi pekne urobená epizóda. Hlavne ten ostrov na konci vesmíru sa mi páčil. Pravý Jedi. Žije na skale, živí sa rybami, a čaká na smrť. Scenár je výborný. Konflikty, súboje, zvraty, napätie, a pomerne slušné tempo. Nikomu sa nedá veriť, víťazi sú porazení, a porazení sú víťazi. Tajomná sila mieša karty osudu. Veľkolepý záver v podaní Marka Hamilla.

Pasažieri

Pasažieri (2016)

Žiť sám na veľkej vesmírnej lodi môže byť fajn. Ale tá obmedzená ponuka jedál a nápojov mi pripadá prehnaná. Celá loď stála miliardy, tak trochu jedla a dobrá káva tomu nemôže uškodiť. Možnosť rozhodnúť o niekoho živote. Láska alebo nenávisť? Film pracuje iba s troma ľuďmi a jedným androidom, ale dokáže zaujať množstvom tém. Psychológia sa kombinuje s modernou technikou v izolovanom priestore kdesi vo vesmíre. Je zaujímavé sledovať, ako sa menia priority postáv v priebehu deja, keď sú v stávke životy všetkých cestujúcich. Riskovať, či neriskovať?

Rýchlo a zbesilo 7

Rýchlo a zbesilo 7 (2015)

Naháňačky, prestrelky, pekné autá, pekné ženy, to je to, čo potrebujem k dobrej zábave. Kopačky do ksichtu, úteky, skoky a rozbiť všetko, čo sa dá. Ako rýchlo prejdeš z jedného mrakodrapu do druhého? No, predsa na aute. Statham, Rock, Diesel, samí drsňáci. Aj trochu prírody nezaškodí, hlavne, keď sú tam poriadne výšky. Dobrý film, ťažko uvidíš lepší.

Transformers: Zánik

Transformers: Zánik (2014)

Dosť dobré. Výbuchy, rozbíjanie všetkého možného, bitky, naháňačky. V podstate sa človek nenudí, dej beží vo vysokom tempe. Dobrí a zlí transformeri sa masakrujú a ľudia sa im motajú popod nohy. Viac než dve hodiny zábavy na americký spôsob.