Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Dámský gambit

Dámský gambit (2020)

Lisa Charmon! Poďte sa pozrieť, Lisa Charmon je tu! Myslím, že táto holka by mohla robiť čokoľvek. To, že hrala šach, je iba náhoda. Videla príležitosť a využila ju. Pravdepodobne najsilnejším prvkom seriálu je Anya Taylor-Joy, bez nej by to nebolo ono. Skvelý príbeh priviedla k dokonalosti a úplne chápem, prečo sa tvorcovia boja natočiť pokračovanie.

Gomora

Gomora (2014)

Don Pietro Savastano, La Scampia, neapolský Luník 9, Ciro Di Marzio a Gennaro. Seriál je napísaný tak, aby sa mafia čo najviac zhnusila divákovi. Zo začiatku sa to dalo pozerať, don Pietro vládol tvrdou rukou. Ale keď ho zabili, prestalo ma to baviť. Ostatní herci už v sebe nemajú to kúzlo.

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Mike a Harvey, dvaja hlavní protagonisti seriálu, kráčajú po uliciach Manhattanu, a bojujú s desiatkami ďalších právnikov o svoje miesto na slnku. Obaja sú odborníci na zákony, ale kto z nich ich naozaj dodržiava? Vždy, keď sa dostanú do problémov, použijú "zázračný" trik, a problémy zmiznú. Človek má pocit, že iba o vlások unikli väzeniu, a že sa už nikdy nebudú zahrávať s ohňom. Nielenže svoje chyby opakujú, ale zaťahujú do toho aj ďalších kolegov. Je vôbec v New Yorku nejaký poctivý právnik? Divák má stále viac pocit, že celý právnický systém USA je prehnitý až na kosť. Okrem množstva pôsobivých dialógov treba spomenúť aj nádherné zábery newyorskej architektúry, ktorá k tomuto svetu prirodzene patrí.