Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (91)

plagát

Slavné dny (2010) (relácia) 

Za Pavla 4, ale jinak 3. Obcas jsou fakta zkreslena, ale klobouk dolu, co daji dohromady pri tydenni periodicite.

plagát

Definice lásky (2012) (TV film) 

Ted uz si jenom prat, abychom takhle nedopadli........

plagát

Tiesňová linka (2013) 

Davam 4 z 5, protoze poslednich 10 minut je k placi.

plagát

Kým si po nás príde (2007) 

Typický bručák Jacka Nicolsona a šibalský úsměv Morgana Freemana. Dvě esa, která se dokážou na jednom place netlouct a přitom splodit úžasný zážitek. Téma je silné a přitom je podáno lehce s jemným přizvukem. Film je to skvělý a díky bohu, že nemůže být pokračování.

plagát

Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013) 

spatny, moc spatny......jediny co zbylo z predchozich dilu je Willis a jinak nic. Kdyz jsem film shledl poprve, tak to bylo za dve hvezdy. Ale po druhem shlednuti, abych byl spravedlivy k predchozim filmum, jen jedna.

plagát

Hitchcock (2012) 

čekal jsem víc než mi bylo naservírováno.

plagát

Hitlerovi muži (1996) (seriál) 

Odmyslele nekolik nepresnosti, ktere nejsou pro pribeh a hlavne pro vzkaz podstatne a dostavame velmi zdarile dilo. Hlavni je myslenka, ktera je nam velmi dobre predavana. Ukazuje se nam, jak vlastne podprumerni lide se sesli a vytvorili neco, na co si musme dat pozor, pripominat si to, aby se podobna vec neopakovala. Napisu to jeste jednou: nejde o data, ale o pochopeni, proc a jak to ti lide mohli delat.

plagát

Veľký zázrak (2012) 

Prislo mi to jako agitacka od Greenpace.....coz by bylo v poradku, kdyby to nekde uvedli do popisku. Dej predvidatelny. Vsudypritomna americka najivita s optimismem me moc nenadchnuly. Vsazel jsem na neco, co me vtahne do deje. Stalo se, ale az na konci a byl to ledoborec(Rusky) o ktery vlastne ani neslo........so o velkou rybu. Diky ledoborci davam 3 hvezdy. Jinak za 2