Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (11)

plagát

Muž z ocele (2013) 

Prva polovica vynikajuca, druha ma sklamala. Namiesto efektov mohol reziser a scenarista viac rozvijat charaktery postav.

plagát

Prekliaty ostrov (2010) 

Cely film mi pripada ako plagiat A Beautiful Mind, presne podla rovnakej sablony.

plagát

Rocky V (1990) 

Nepodarok, najslabsi film z celej serie. Prvy pokus o dostojny zaver sa Stallonemu nepodaril. Absolutne zly vykon Tommyho Morrisona, chyba tu klasicky Rockyho trenink a oproti ostatnym filmom zo serie zavereny suboj je nuda, nuda a este raz nuda. Filmova hudba sa tiez nepodarila.

plagát

Rocky IV (1985) 

Klasicky akcny film 80.-tych rokov, ktory ma vsetko, co by mal mat. Pribeh dobro verzus zlo, obstojne herecke vykony, nadherne natocene sekvencie (ako Rocky trenuje v Rusku), zaverecny suboj a skvelu filmovu hudbu.

plagát

Villém Tell (1987) (seriál) 

Tak na tento serial sa pamatam este z detstva. Lyman paradne zahral Williama Tella, Clyde ako Gessler bol mozno este lepsi. Hudba z uvodnej znelky sa mi nepacila vobec. Ale asi inac priemerny serial, keby isiel teraz v tv, pravdepodobne by ma vobec nezaujal.

plagát

Hodiny (2002) odpad!

Neviem, nejak som tento film nepochopil o com je. O troch homosexualnych postavach, z ktorych jedna je spisovatelka, druha manzelka a matka 2 deti, ktora opusti rodinu a tretia spisovatel s AIDS, ktory skoci z okna a nakoniec vysvitne, ze to bol syn tej matky. Doteraz neviem ako mam pochopit to vykecavanie Julianne Moore, ze opustila rodinu (2 deti !!! a manzela), akoby reziser chcel vykreslit, ze to je spravne a vlastne vobec....... Nechapem, nerozumiem.

plagát

Rocky III (1982) 

No v trojke sa uz skomercnieva viac ako dost. Podla mna aj najkomercnejsi z celej serie. Stallone dalej rozvija postavu ,,underdog boxera´´ Rockyho, ako sa dostal na vrchol, zlenivel a nakoniec z neho spadol. Napriek jednoduchemu deju nadpriemerny sportovy film, ktory stoji za to vidiet. Filmova hudba opat skvela (4. hviezdicka za Eye of the tiger).

plagát

Rocky II (1979) 

Tak a po kazdom komercne uspesnom filme musi prist v Hollywode sequel, to ze bolo tych sequelov viac ako dost je vtipne a ze nebol urobeny z Rockyho aj prequel je......... No uvidime. Dvojka je uz oproti jednotke viac komercna, ale stale je to ten Rocky z chudobnej stvrte, ktory sa svojou tvrdou pracou snazi naplnit americky sen. Financne problemy, vratenie spat do ringu, aby sa postaral o manzelku a syna, jednoducho Stallone vie v scenari vykreslit tazky zivot jednoduchych obycajnych ludi. Filmova hudba opat skvela.

plagát

Rocky (1976) 

Filmova klasika o americkom sne, kedy sa moze aj uplne obycajny clovek z chudobenej stvrti dostat na vrchol. Realisticky a naturalisticky vykresleny zivot boxerov a obycajnych ludi v Amerike 70.-rokov. Stallone fantasticky napisal scenar a aj zahral hlavnu ulohu. Filmova hudba od Billa Contiho je uzasna (hra sa doteraz na kazdom druhom sportovom podujati na celom svete).

plagát

Wipeout - Súboj národov (2011) (relácia) 

Letna hlupost s preafektovanymi sutaziacimi a este preafektovanejsimi moderatormi.