Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (29)

plagát

Oppenheimer (2023) 

Čakal som od toho viac. Pozerať sa hodinu na vykonštruovaný súdny proces v Amerike vzhľadom, že v komunistických diktatúrach boli takto zlikvidované milióny nevinných ľudských životov mi pripadalo banálne.

plagát

Indiana Jones a Nástroj osudu (2023) 

Recyklát predchádzajúcich dielov bez charizmy. Herci zostarli, zmenil sa režisér, chýba tomu ľahkosť, chýba okultizmuz, príliš veľa akcie najmä na začiatku filmu. Náklady na film cez 200 mega dolárov(Archa stála 30 mega) a výsledok rozpačitý. Predchádzajúce diely  som schopný sledovať do nemoty, tento asi nie. Škoda.

plagát

Zakliata jaskyňa (2022) 

Po dlhých rokoch som si pozrel v tv rozprávku, a to práve Zakliatu jaskyňu. Asi som už asi starý, ale pri pozeraní u mňa nevznikla žiadna emócia napriek tomu, že ju vytvorili prevažne ženy. Viem, že sme malá krajina a tomu zodpovedajú rozpočty filmov, ale nemohli by sme aspoň raz za päť rokov nakrútiť niečo poriadne, čo by som si mohol pozrieť aj opakovane.

plagát

Volání vlků (1983) 

Kto je lepší, vlk alebo človek? Z filmu vychádza vlk v lepšom svetle.

plagát

Noe (2014) 

Do okamihu ako sa dostala Archa na vodu to bolo výborné. Melodráma okolo narodenia dieťaťa / detí bola už však zbytočná a dlhá. Vizuálne efekty a hudba Mansela boli bez chyby. Film treba vidieť viackrát.

plagát

Klub bitkárov (1999) 

Odhliadnuc, že už bol nakrútený Angel Heart, tak celkom dobré. Skúseného psychonauta to však neprekvapí.