Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (4)

ZERO: Vyšetřování 11. září

ZERO: Vyšetřování 11. září (2008)

Dokument talianskych tvorcov je výsledkom dvoch rokov intenzívneho výskumu a rozhovorov v Európe a Spojených štátoch, a osem mesiacov práce na filme. Zdôrazňuje nekonzistencie a manipulácie oficiálneho vyšetrovania 11. septembra. Spoluautorom filmu je taliansky novinár a ľavicový europoslanec Giulietto Chiesa, ktorý vo filme aj vystupuje. Rovnako ako nositeľ Nobelovej ceny za literatúru Dario Fo, slávna talianska herečka Lella Costa, nemenej slávny dramatik Moni Ovadia, americký spisovateľ Gore Vidal, profesor David Ray Griffin, zástupca pozostalých Bob McIlvaine a ďalší. Dokument režírovala dvojica Franco Fracassi a Francesco Trento v produkcii Thomasa Torelliho a to za širokej podpory veľkého množstva súkromných darcov, ktorí si želajú nové, skutočne nezávislé a dôkladné vyšetrovanie.

Insane, The

Insane, The (2006)

Príbeh Johna Vincenta, bývalého policajného detektíva, ktorý zbavuje mesto gangu vrahov. Tí ho prenásledujú a snažia sa ho zabiť. Alebo je to inak?

Kung-fu frajer

Kung-fu frajer (2007)

Slabý, vystrašený, sebecký Stan (Rob Schneider), ktorý je obchodník s nehnutelnosťami, je zatknutý za podvody. Je aj právoplatne odsúdený, no s polročným odkladom, potom čo Stanov právnik podplatí sudcu. Je z toho tak frustrovaný, že sa rozhodne na väzenie pripraviť najlepšie, ako sa dá. Po neúspešných začiatkoch konečne natrafí v tmavej temnej uličke na podivného chlapa, čo si nechá hovoriť "Master". Ten ho po dohode zasvetí do tajov bojových umení. Stan sa začne tvrdo pripravovať na tažký väzenský život neúprosným tréningom pod vedenním Mastera (David Carradine). Až príde deň, kedy má Stan nastúpiť na výkon trestu a odteraz je len na ňom, aký si spraví vo väzení rešpekt.

Undo

Undo (2003)

Príbeh je o chlapovi, ktorý je pripútaný na vozík a usilovne hľadá svoju knihu života v špeciálnej knižnici. Na knihách je totiž iba dátum narodenia a úmrtia. Knihu hladá, aby mohol vrátiť, respektívne zmazať tú časť života, ktorá ho pripútala na vozík. Časť života, na ktorú nieje moc hrdý. Keď ju nájde a vytrhne, kniha sa v tom momente zmení a vozík zmizne. Môže chodiť. Ale nejde všetko tak, ako si predstavoval. Nie je všetko zlato, čo sa blýska...

Reklama