Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (5)

The Heart Machine

The Heart Machine (2014)

The Heart Machine sleduje dve paralelné cesty, ktoré ukazujú, ako digitálne médiá komplikujú moderné vzťahy.
Príbeh filmu skúma vyvíjajúci sa vzťah medzi fyzickou a emocionálnou intimitou, izoláciu v mestskom prostredí a pokušenie číhajúce za obrazovkou. Táto moderná, tajomstvom opradená snímka rozpráva príbeh Codyho (John Gallagher Jr.) a Virginie (Kate Lyn Sheil), ktorí sa do seba zamilujú cez internet, a to aj napriek vzdialenosti medzi nimi. Prostredníctvom vzájomne prepojených sérií udalostí Cody pojme podozrenie, že Virginia v skutočnosti nežije v cudzine a dokonca môže bývať v rovnakom meste ako on. Rozhodne sa preto zistiť pravdu...

Escobar - Paradise Lost

Escobar - Paradise Lost (2014)

Escobar: Paradise Lost sa odohráva počas posledných rokov Escobarovej nadvlády v Kolumbii. Mladý surfer Nick (Josh Hutcherson) a jeho brat Dylan (Brady Corbet) nachádzajú skromné útočisko na surfovanie pri Medellin, kde Nick spoznáva ženu svojich snov Mariu (Claudia Traisac). Maria je však toho času zaneprázdnená prípravou kampane pre svojho strýka Pabla Escobara (Benicio del Toro). Potom, čo Pablo pomôže Nickovi a Dylanovi s miestnymi kriminálnikmi, s ktorými mali problémy, Nick postupne upadá do divokého sveta extravagancie, korupcie a krviprelievania, z ktorého je nemožné uniknúť.

99 domovov

99 domovov (2014)

Každý na svete vie, že čestná práca človeka nikam nedostane.
Dej filmu sa odohráva v slnečnom Orlande na Floride. Mladý, tvrdo pracujúci stavebný robotník Dennis Nash (Andrew Garfield) je charizmatickým realitným maklérom Mikeom Carverom (Michael Shannon) donútený vysťahovať sa zo svojho domu a spolu s jeho matkou (Laura Dern) a malým synom si musia hľadať prístrešie v starom moteli. V zúfalej snahe získať späť svoj dom začne Nash pracovať práve pre Carvera. Ten ho privádza do riskantného sveta okrádania bánk a štátu, v ktorom Nash prichádza k veľkým peniazom. Má to však svoju cenu: na rozkaz Carvera musí vysťahovať poctivé rodiny z ich domovov, rovnako ako sa to stalo jemu. Mladý muž bojuje so svojím svedomím a bude si musieť vybrať: buď zničí čestného človeka a získa lukratívny zárobok, alebo sa obráti proti Carverovi a nájde vykúpenie.

Pyramída

Pyramída (2014)

Dej filmu sa sústredí na skupinu amerických archeológov, ktorí odkrývajú starobylú pyramídu hlboko v egyptskej púšti. Čím hlbšie prenikajú do jej útrob, tým väčšmi sa stratia v temnej a zdanlivo nekonečnej sieti katakomb, ktoré sa v nich skrývajú. Pri čoraz zúfalejšom hľadaní cesty von si postupne uvedomujú, že sú nielen v pasci, ale aj ich niečo desivé prenasleduje.

Můj bratr ďábel

Můj bratr ďábel (2012)

Dvaja dospievajúci bratia musia čeliť predsudkom, ak majú v uliciach londýnskeho podsvetia prežiť úskalia, ktoré striehnu na mladých Arabov. Film My Brother the Devil je celovečerným debutom walesko-egyptskej scenáristky a režisérky Sally El Hosaini.

Reklama