Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krátkometrážny

Obsahy (4)

Ravenswood

Ravenswood (2013) (seriál)

Spin-off seriálu Pretty Little Liars (od r. 2010).
Ravenswood, mestečko nachádzajúce sa neďaleko Rosewoodu v Pennsylvánii, už po niekoľko generácií sužuje smrteľná kliatba. Nepríjemné udalosti spoja päť neznámych ľudí, ktorí budú musieť spoločne pátrať v záhadnej a hrôzostrašnej histórii tohto mesta, aby zistili niečo o kliatbe skôr, než bude príliš neskoro.

Labyrint: Útek

Labyrint: Útek (2014)

Thomas (Dylan O'Brien), sa jedného dňa prebudí bez akýchkoľvek spomienok v čiernom výťahu zvanom box. Keď sa z neho dostane, objaví ďalších chlapcov so stratou pamäti. Tí ho privítajú v prostredí s názvom Glade, ktoré je obklopené bludiskom. V posledných tridsiatich dňoch sem každú noc pribudlo jedno dieťa. Tí z miestnych, ktorí predsa len nejaké spomienky získali späť, trvajú na tom, že Thomasa už videli. Naviac príde k dramatickej zmene, keď do uzavretej komunity pribudne prvé dievča. Thomas sa bude musieť pripojiť k skupine známej ako Runners a nájsť cestu na slobodu.

Tower Block

Tower Block (2012)

Dej sa sústreďuje okolo obytného bloku "Tower Block 31", ktorý sa stane miestom brutálnej vraždy. Jeho nájomníci sú príliš vystrašení a tak sa zločin nikdy nevyšetrí. Po roku však zistia, že im hrozí nebezpečenstvo od niekoho, kto berie spravodlivosť do vlastných rúk.

Lóve

Lóve (2011)

Maťo (Michal Nemtuda) kradne autá pre šéfa autoservisu, ale keď spozná študentku Veroniku (Kristína Svarinská), chce od základu zmeniť štýl života. S kamarátom Tomášom sa dohodne na poslednej akcii...
Príbeh o tvrdej bratislavskej realite zobrazuje odvrátenú stranu slovenského veľkomesta autentickou kamerou a surovým štýlom, ktorý osloví hlavne mladšie publikum.

Reklama