Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (6)

plagát

Sel8nne (2013) 

Veľmi pekne spracovaný dokumente o jednej z najväčších legiend ľadového hokeja a taktiež o veľmi sympatickom a charizmatickom človeku. Pre fanúšikov rozhodne must see.

plagát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) odpad!

Nejako mi uniká, čo chcel autor týmto veľdielom povedať a najmä prečo?! Okrem vytrvalého hľadania morálneho dna a vrcholu dekandencie sa vlastne vo filme nič nedeje, dej sa nikam neposúva a akurát sa stupňuje nechutnosť popretkávaná nechutnými príbehmi starých kurtizán, ktoré majú zrejme vyjadrovať nejaký hlboký kontrast, no v skutočnosti je to dosť nuda. Zbytočná a nechutná sračka (o ktorú vo filme tiež nie je núdza).

plagát

Caligula (1979) 

Roztahané, nudné a nechutné porno. Jedna hviezda za úvodnú myšlienku.

plagát

Asterix v Británii (1986) 

Asi môj najobľúbenejší kreslený film. Neskutočné vtipy a hlášky. Medzi moje najobľúbenejšie patrí scéna, keď na rugbyovom zápase zadupe hráč protihráčovi hlavu do trávy a Obelix vyhlási: "Ó tak tomuto vravím inteligentná hra, to si musíme zahrať aj u nás." Okrem tradičných hlavných postáv sú výborní piráti a britské postavy.

plagát

Harry Potter a Dary smrti - 2. (2011) 

Nie je tom uplne na pat hviezd vzhladom k tomu ze v porovnani s kniznou predlohou, ktorej som velkym fanusikom, je to vyrazne slabsie. Avsak Alan Rickman ako Severus Snape je opat famozny a vobec cast "The Prince's Tale" patri medzi najlepsie casti celej filmovej serie. Chybal mi trocha lepsie emocionalne zvladnuty zaver a takisto Harryho posledny cin bazovym prutikom bol sfilmovany dost divne. Bez dalsieho porovnavania s knihou, kedze nie je mozne zachytit do filmu vsetko, je to vyborny film a spolu s Prisoner of the Azkaban najlepsia cast osemdielnej filmovej serie.

plagát

Cargo 200 (2007) 

Film na ktory je potrebny dost silny zaludok. Dost silna a tazko napodobitelna naturalisticka atmosfera tiahnuca sa celym filmom, obzvlast scena "zenich prisiel" vo mne zanechala vyraznu nechut do jedla na najblizsie dni. Film, ktory si urcite uz druhykrat nepozriem, hoc nie preto, ze by bol slaby, naopak az prisilny.