Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (730)

plagát

Americká konspirace: Vražedná chobotnice (2024) (seriál) 

moje hodnotenie neznamena, ze verim obsahu, pripadne konspiraciam. dokument je natoceny naozaj putavo. chalani isli do hlbky, paci sa mi sposob, akym je spracovany. a navyse som o tom v zivote nepocula, co je osviezujuce. ci chcem alebo nechcem, styri hodiny som sedela v kresle ako prikovana.

plagát

Nepolepšovna: Podvody, sekty, únosy (2024) (seriál) 

mam napozeranych xy dokumentov, znamych, aj neznamych. osobne som vsak presvedcena, ze takato silna tema si zasluzila ovela lepsie spracovanie. reziserka a hlavna hrdinka mi neuveritelne liezla na nervy uz od prvych minut. niekolkokrat som to vypla a premyslala, ci to vobec dopozeram. ak vo vas dokument o tyrani deti nevzbudi ziadnu emociu (a mna naozaj rozplace cokolvek), nieco nie je dobre.

plagát

Twin Flames: Jak dát sektě kopačky (2023) (seriál) 

akokolvek sa snazim, stale nedokazem pochopit, preco ludia radsej nevyhladavaju terapie, ale su schopni uverit tymto ocividnym podvodnikom, blaznom a velakrat aj nebezpecnym ludom. boha jeho, neskutocne ma to nasiera. 3 casti boli too much.

plagát

Podivný případ Natalie Grace (2023) (seriál) 

rozhodne sa to oplati vidiet. odporucam vsetkym milovnikom dokumentov. ale nie kvoli spracovaniu, ale kvoli samotnemu pribehu. posledne dve casti boli utrpenim, pretoze sledovat toho labilneho, choreho, preafektovaneho muza bolo na hranici unosnosti.

plagát

Menendez + Menudo: Boys Betrayed (2023) (seriál) 

dokument na velmi silnu temu, ale cely cas som cakala na nejaku emociu. hlavna postava, Roy, aj napriek tomu, ze si prezil doslova peklo, je postava nesympaticka, rusiva, afektovana a vzdy, ked bol na obraze som si vravela, aby tam nebol. Prilis dlhe, prilis jednotvarne, cakala som ovela viac.

plagát

Vzpomínky na vraždu (2022) (seriál) 

o tomto pripade som nevedela a chvalabohu. o to viac bol zazitok intenzivny. takto ma vyzerat paradny true crime dokument. fantasticky vyskladane, so zvratmi, emociami, malo to hlavu patu, vypovede oboch stran. som nadsena.

plagát

Mesto patrí nám - Part One (2022) (epizóda) 

pre pochopenie suvislosti, pozrite si tento dokument. true story. normalne hlava neberie, coho su ludia schopni. https://www.csfd.cz/film/1047247-umlcene-svedectvi/recenze/