Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Denníček (4)

Tatu - Nas ne dogonyat

Čo poviete na túto skladbu? krutý klip, myslím že by sa hodila do takého filmu Resident Evil

Saw: Hra o prežitie (2004) - horor so sofistikovaným dejom

Konečne som si pozrel horor, ktorý už na ČSFD ohodnotilo cez 35 tisíc ľudí: Saw: Hra o prežitie (2004) a pridávam môj komentár:

Napínavý horor so sofistikovaným dejom dvoch väznených ľudí, ktorý vás trochu donúti aj premýšľať. Dozviete sa že jeden ma zabiť druhého a čakáte ako sa k sebe budú správať. Síce tam sú 2 blbé scény, ktoré mali byť zrejme na odľahčenie (na začiatku strčí ruku do záchodu aby najprv skúsil dať dole poklop na vodu, na konci si ten, ktorého na začiatku napadlo aby Adam pritiahol prehrávač košeľou odreže nohu namiesto toho aby urobil to isté pre získanie inej veci odreže nohu. Dokonalý film a koniec v ktorom sa ukáže ešte jedna zápletka si zaslúži 5*. Fakt jedinečný horor a ako napísal môj kamarát ProjectAlice tu na ČSFD: "Scenár scenárov, horor hororov, film filmov." A nezabudnite tento vrah si nevychutnáva vražda z prvého miesta v javisku, on je priamo na pódiu.

Saw: Hra o prežitie (2004) - horor so sofistikovaným dejom

Vreskot (1996)

Pozrel som si film Vreskot (1996), musím uznať že stojí za to, napínavé a strašidelné, do poslednej chvíľe neviete kto je vrahom, tak to má byť! :-) Pridávam video paródiu Scary Movie (2000) aby ste sa nebáli :-D