Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (47)

plagát

365 dní (2020) odpad!

musel som absolvovat s holkou a ujebalo mi dekel

plagát

Dexter - New Blood (2021) (séria) 

Cela seria bola super a bum. poslednych 15 minut poslednej casti to uplne zabiju. viac sa koniec pokaslat nedal :D budem si predstavovat, ze sa to nikdy nestalo.

plagát

K zemi hleď! (2021) 

Strasne debilny film. najhorsie je, keby k takej prirodnej katastrofe malo prist, tak to tak asi fakt vyzera (tj 23 percent ani neveri, ze daka kometa je a tak :D :D)

plagát

Matrix Resurrections (2021) 

Bola to sprostost a parkrat mi odpalilo dekel, ale aspon to bola zabavna sprostost.

plagát

Jako v bavlnce (2020) 

Najprv dobre rozbehnute a poslednu 3/4 hofinu to uplne zabili. Tak som pri filme nefacepalmoval uz dlho

plagát

Community (2009) (seriál) 

Je fascinujuce ako do tretej serie dokaze clovek zacat neznasat vsetky hlavne postavy, ale aj tak to nevie prestat pozerat :D

plagát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

precital som nejednu tarzanovu knihu a bol som na to mrte zvedavy, pozitivne som vsak prekvapeny nebol. v druhej polovici to malo tazku dopozeratelnost. s tarzanom to malo spolocnych tak par mien a to ze existuje nejaky opar.

plagát

Warcraft: Prvý stret (2016) 

No bolo vidno, ze to nemalo az taky rozpocet. miestami to vyzeralo, ze aj cgi malo cgi. dej nic moc, ale pokial viem ani warcraft 1 daky premakany dej nemal, takze tu boli obmedzeni. inac v strede filmu bolo strasne vela vaty. ako chapem, ze tam musel byt daky build up, ale proste keby to malo namakany dej, tak si uzivam aj tie casti, takto to bola zivacka miestami. bojove sceny boli fajn. Celkovo zhodnotene, nebol to zly film, ale vzhladom k epickosti celeho warcraft universa to bolo cele take naah. pre mna takych 7/10 a to len preto, lebo som fakt fanusik. Som zvedavy na pokracovania.

plagát

Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) 

No ako by som to zhodnotil. ben affleck sa mi ako batman hodne lubil. bolo tam zopar mind fuckov. SPOJLER: superman letel s kryptonitovym ostepom, ked predtym v blizkosti toho ani nevedel vstat? wtf? a co tie netopiere na zaciatku co maleho waynea vyniesli zo studne? ten sen so supermanovskymi nacistami bol tiez riadny wtf. v strede bolo trochu vaty aby sa to dostalo k finale. inac fight batman vs superman bol pre mna hodne uspokojivy. lex luthor bol povahovo tiez skor joker ako lex luthor. ale tak v zaklade aj napriek tymto nedostatkom ma to celkom bavilo. pre mna tesnych 7.5/10, tj hranicne 4 hviezdicky uvidime ci pri dakom dalsom pozreti to pre mna stupne alebo klesne.