Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Telenovela

Recenzie (154)

plagát

Šógun - Priepasť života (2024) (epizóda) 

zacina mi velmi vadit, ako sa tvorcovia odklonili od povodnej predlohy. toranagovi syn nezomrel, hiromacu sa nezabil, mariko s anjinom uz davno spolu spavali...rovnako sa uplne vytlaca dej s lodou, pritom prve epizody knihu priam doslova kopirovali a asi aj preto sa mi prve epizody pacili viac ako vyvoj v poslednych 2 - 3. no nic, je to stale vynikajuci serial ale toto ma mrzi.

plagát

Milada (2017) 

Vobec sa mi to nepacilo. Milada je akoby ciernobiela, rozumej biela, postava, ktorej konanie vobec nechapeme. To, co ma najviac tahalo k filmu, teda samotny proces, dovody jej spravania, to tam proste uplne chybalo. Neskutocne priserna anglictina, trhalo to usi, radsej mohli predabovat dvoch zahranicnych hercov ako zvysok osadenstva. A najlepsi herecky vykon Marián Mitaš, ktory sa herecky stale viac posuva.

plagát

Milenky - Episode 2 (2018) (epizóda) 

Dávam 4 hviezdy, ale druhý diel bol vcelku rozťahaný. Prvý bol naozaj oveľa lepší. Dúfam, že to neskĺzne do nejakých naťahovačiek.

plagát

Milenky - Episode 1 (2018) (epizóda) 

Prvý diel výborný. Najviac vyniká Antónia Lišková, to je herečka inej kategórie. Marcinková krásna a výborná. Žiaľ, ja mám už Pauhofovej afektovaného prejavu až až, u mňa slabunká. A Norisová vôbec nevie hrať, tú ani nebudem hodnotiť. Veľmi ma potešil Marek Geišberg. DObrá kamera, super točené v reálnych interiéroch, zatiaľ svižné tempo, ja som veľmi spokojná.

plagát

Prípad SK1 (2014) 

Výborné. Surovo vykreslené vraždy, beznádej polície, vcelku reálne postupy vyšetrovateľov. Fakt super

plagát

Justice League (2017) 

3 hviezdicky len z milosti, lebo vzdy dam prednost DC pred Marvelom, ale jednoznacne najslabsi pocin zatial

plagát

Učiteľka (2016) 

Ale áno, bolo to nadštandardne výborné a veľmi ma to bavilo. Avšak po Eve Novej som odchádzala plná zmiešaných pocitov, po Učitelke som 10 minút rozmýšľala, prečo sa medzi nami svine tohto druhu objavujú, ale po 11minútach som zabudla, že som tento film pozerala. Zuzane Mauréry cenu prajem, je naozaj výbornou herečkou.

plagát

Eva Nová (2015) 

Výborné, ja tlieskam! Bola som nadšená. Milan Ondrík v životnej forme, príbeh človeka, ktorý z vrcholu padol nadol a o všetko prišiel bol zobrazený tak verne ako máločo. Milka Vášaryová bola rovnako výborná. Z čím vyššej výšky sa padá, tým je pád tvrdší.

plagát

Za sklom (2016) (seriál) 

Dať tomuto seriálu odpad je neobjektívne. Na slovenské pomery je to skvelé. To, že sa film odohráva v krásnych priestoroch a policajti chodia na 100 ročnom porsche je irelevantné. V Kostiach a iných svetoznámych skvostov sú presne takéto nelogičnosti a nikomu to nevadí. Rovnako je nemožné porovnávať rozpočet. Z hereckých úloh je bohužiaľ čistá katastrofa predstaviteľka vdovy. Táto inak výborná divadelná herečka predvádza výkon hodný 0! Ani jeden pocit som jej neverila. Naopak Maštalír našiel cestu ako byť vynikajúcim divadelným aj televíznym hercom a už ma málokto presvedčí, že nepatrí do absolútnej špičky slovenských hercov. Zdatne s Milanom Ondríkom. Čo ten predvádza v Eve Novej ale aj tu je niečo úžasné!

plagát

Už je tu zas (2015) 

Mala som z toho zmiešané pocity. Spočiatku by sa zdalo, že sa jedná o komédiu, kým sa z filmu nevykľuje prazivý odraz dnešných dní a situácie v Európe. AKo trefne a úderne Hitler rozpráva, koľko verjných priaznivcov stále má, ako sa dá zo zlej ľudskej situácie vyťažiť maximum. Presne taká je doba aj u nás - nádherne slúži všetkým populistom a extrémistom, pretože tieto aktuálne problémy trvajú dlho a nie sú brané dostatočne vážne. Mnohí kritizujú casting, áno, ale z hlavného herca ide presne tá charizma, aká je potrebná. Výborný a nebezpečný film. Nepremeškajte záverečné prestrihy v titulkách!!!!