Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (20)

plagát

Aquaman (2018) 

veľká spokojnosť, veľký blockbuster a konečne prvá DC-ovka od MoS ktorú si rád postím hocikedy a veľmi rád. Hlavnou hviezdou filmu je Wan (sorry Jason), ktorý celý čas drží oprate filmu pevne v rukách a servíruje veľmi dobre nakrútenú akciu i výborný vizuál. Mínusy sú len ta stopáž ako písal Cíval a tie občas pokusy o hlášky a humor. Ale klady prevažujú a chcem dalšie filmy od Wana.

plagát

Justice League (2017) 

Sem-tam docela fajn, ale poväčšinu času strašne nudné, plytké a úplne zbytočné. Film za 300 mega a takéto hnusné CGI? Cavillov úsmev ma bude strašiť dokonca života. Ale čo ma najviac zaráža na DC filmoch, kto tieto filmy preboha strihá? Mal som pocit že chýba minimálne tretina filmu. 5/10

plagát

Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) 

Velke sklamanie. Po všetkých tých zlých hodnoteniach som sa nato chcel pozerať nekriticky ale nešlo to. Veľké plusy sú postavy Batmana, WW a hlavne Ironsov Alfred ktorý aspoň pre mňa necháva zabudnúť na Cainovho Alfreda čo som si nepredstavoval ani v najdivokejších snoch. A teraz k veľkým mínusom a začneme s tým čo som mal najväčší problém a to Luthor - zo začiatku mi nevadil, v podstate som si ho užíval ale ako išiel čas tak to bolo s ním čím daľej tým horšie a nakoniec vo väzení bol karikatúra karikatúrý samého seba. Celkovo ten stret netopiera a kryptonana bol neskutočne bez šťavy a emócií, možno až pri slove ,,Martha" som niečo cítil. A závarečný duel z obrom a jeho veľké vyústenie bolo jasné každému kto poznal predlohu a vydel tohto digi hnusáka už v traileri, a nechalo ma to úplne chladným. Asi prvýkrát ľutujem že som išiel na nejaký film do kina. A nakoľko Snyder ostáva pri kormidle JL tak ten nadchádzajúci film vynechám.

plagát

Vlk z Wall Street (2013) 

Presne takýto film som si vždy prial vidieť, najlepší herci hrajúci morálne tak skazených pracháčov že aj slovenskí politici blednú závisťou :). Človek by ani nepovedal, že z niečím takýmto sviežim a vtipným môže prísť Scorsese. Dicaprio si ide nezastaviteľne po všetky možné ocenenia, lebo nie je lepšieho herca než je on.

plagát

Rivali (2013) 

Majstrovské dielo. Howard režíruje ako život, do toho burácajúca Zimmerova hudba ktorá búši vo veľkolepých scénach a naopak v komorných je jemná. Hemswort a Bruhl neuveriteľný, pre oboch oskarové nominácie.

plagát

Hobit: Smaugova pustatina (2013) 

Ja asi nikdy nebudem objektívny čo sa týka filmov z prostredia Stredozeme :) Ale pokúsim sa. PJ znova svojej vízií Hobbita dal neuveriteľný kus srdca a poriadnu dávku temnoty (boj Sauron vs Gandalf), parádnu akciu (sudy, finále v Erebore) a trochu tej zakázanej lásky (Tauriel vs Legolas vs Kili). Jednoducho opäť raz fantasy roka a nemôžem dospať sa posledného dielu, lebo až to bude vyhrotené až až.

plagát

Muž z ocele (2013) 

Najlepší filmový Superman, taká neskutočná deštrukcia že Transformers sú oproti tomu divadelný kabaret. ALE! Ak toto má byť odpichnutie k novému svetu ala Marvel Cinematic Universe, tak neviem kam tie ďalšie filmy budú chcieť posunúť čo sa týka akcie, na ich mieste by som sa krotil. A ešte taká jedna chybička - aj keď sa mi tento film páčil, niečo tomuto filmu chýbalo aj keď neviem čo. Ale nič to nemení na fakte, že postavy sú správne obsadené (duo Costner - Crowe je BOŽSKÉ!) a Cavill sa naozaj pre tú úlohu narodil.

plagát

Rýchlo a zbesilo 6 (2013) 

Oproti päťke sa nič nezmenilo a ide sa v starých dobrých koľajach: Sexi baby, nablýskané autá, neskutočná akcia. Presne ako to mam rád. A musím povedať že ma prekvapil scenár, nie je až tak hlúpy ako by sa zdalo na prvý pohľad. Bežte na to rýchlo do kina, nič lepšie v rámci žánru nenájdete.

plagát

Hobit: Neočakávaná cesta (2012) 

Nič iné ako plnú paľbu od fanúšika LOTR sa asi nedalo čakať. :) Síce to má slabší rozbeh ale od polky filmu sa to zvrhne na najväčší fanatasy masaker od Návratu kráľa, kráľ fantasy je jednoducho späť.

plagát

Chata v horách (2012) 

4,5 a vztýčený prostredník všetkým hororom produkovaných M. Bayom.